Partners van ParnasSys
ParnasSys is op samenwerking gericht. Op deze pagina een aantal partners waar ParnasSys mee samenwerkt. 

Driestar Onderwijsadvies
Voor de scholing van ParnasSys is Driestar Onderwijsadvies preferred partner.  Scholing ParnasSys

Stichting Integraal
Voor de inhoud van kwaliteitsinstrument Integraal werkt ParnasSys samen met de Stichting Integraal. Integraal is de kwaliteitszorgmodule binnen ParnasSys. Met één programma heeft u een cockpit,  tevredenheidspeilingen, schoolontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling tot uw beschikking.


Universiteit Twente

Medewerkers van de Universiteit Twente hebben de overzichten van de niet-methodetoetsen op school- en groepsniveau in ParnasSys geëvalueerd. Mede op basis van hun ervaringen met ParnasSys in de Focus-projecten, waarin scholen Opbrengstgericht leren werken, zijn aanbevelingen geformuleerd. De aanbevelingen betreffen de optimalisatie en doorontwikkeling van ParnasSys als instrument ter ondersteuning van het opbrengstgericht werken binnen basisscholen. ParnasSys werkt aan de doorvoering van genoemde aanbevelingen. Vakgroep Onderwijsorganisatie en -management Faculteit Gedragswetenschappen Universiteit Twente


ParnasSys en Gynzy
Absentie tool Gynzy
Maak kennis met de Absentie Tool van ParnasSys en de bijna 200 tools van Gynzy! Vraag een gratis proefperiode aan.

Klasseplan
Klasseplan is een website waarmee u eenvoudig weekkaarten op naam en niveau voor iedere leerling maakt. De weekdoelen in leerling-taal en planningen van de meest gebruikte methodes staan al voor u klaar in Klasseplan.

Dubaboard
Dubaboard is een interactief communicatieplatform. Het maakt de samenwerking tussen leerlingen, ouders, leerkrachten en schoolleiding eenvoudig en efficiënt. U koppelt het aan uw ParnasSys systeem, zodat de inrichting en het beheer gemakkelijk is. Dubaboard is naar keuze te gebruiken als planbord, sociaal netwerk en leeromgeving. Door gebruik van het platform zijn ouders meer betrokken bij het schoolleven, hetgeen de leerprestaties van hun kinderen ten goede komt. Klik hier om zelf te zien hoe eenvoudig u Dubaboard gebruikt, of om vrijblijvend een proefaccount aan te maken.

Schoudercom.nl, uw partner in communicatie
Met Schoudercom.nl wordt online communiceren een peuleschil. De participatie en betrokkenheid van de ouders gaat omhoog waarbij u tegelijkertijd veel tijd bespaart door het automatiseren van bijvoorbeeld turven van reacties en het sturen van herinneringen.

Schoolplanner: dé schakel tussen ouder en school
De schoolplanner is een ouderportaal+ waarmee alle schoolactiviteiten  en communicatie daarover, beschikbaar zijn voor ouders en medewerkers. De schoolplanner is interactief en vergroot de ouderbetrokkenheid doordat ze vaker en beter wordengeïnformeerd (één- en tweerichtingsverkeer). De klassenlijsten (met verschillende privacy niveaus) zijn zo opgezet dat ook ouders elkaar ‘beter vinden’. De schoolplanner is beschikbaar voor PC, laptop, tablet en smartphone. Meer informatie staat op plan-it-all.nu.

MijnSchoolApp – De onderwijs app die ouders en school dichter bij elkaar brengt.
MijnSchoolApp.nl geeft ouders meer inzicht in het reilen en zeilen van hun kind op school. De app heeft een strakke en gebruiksvriendelijke navigatie op basis van duidelijke iconen en biedt veel contactmogelijkheden tussen ouder, leraar en school. MijnSchoolApp.nl heeft een koppeling met het leerlingvolgsysteem van ParnasSys. Hierdoor hebben ouders gedurende het schooljaar volledig inzicht in de schoolprestaties van hun kinderen. MijnSchoolApp is de interactieve etalage van de school. Meer informatie: http://mijnschoolapp.nl

Marktleider Meer dan 4400 basisscholen in Nederland maken gebruik van ParnasSys. Ervaringen Gebruikers van ParnasSys wisselen ervaringen uit in de LinkedIn-groep ParnasSys gebruikers.