Het programma ParnasSys is aangeschaft en je wilt dit programma optimaal gaan inzetten als ondersteuning in het leerproces. ParnasSys heeft heel veel verschillende mogelijkheden. Deze zijn tijdens het eerste consult verkend en aan de hand daarvan is een implementatieplan opgesteld.

  • Kalender

    Deze scholing is ook beschikbaar op aanvraag, neem voor meer informatie contact met ons op

  • € 675 per dagdeel
  • 3 sbu
  • Basis

ParnasSys is inmiddels ingericht en het  is tijd voor de meest essentiële stap: de leerkrachten moeten het systeem goed leren gebruiken. Deze scholing is de laatste stap  van het onderwijskundige implementatietraject. Deze scholing is bedoeld voor alle teamleden met verantwoordelijkheden in ParnasSys. Alle mogelijkheden binnen ParnasSys komen in de presentatie aan bod. Een belangrijk doel van deze scholing is dat de deelnemers zien wat ParnasSys oplevert: een goed overzicht en minder werk! De presentatie wordt toegespitst op de onderdelen waarmee de school als eerste wil starten.

Wanneer een onderdeel is gepresenteerd, gaan de collega’s zelfstandig of onder begeleiding van de onderwijsadviseur aan de slag. Daarnaast is er de mogelijkheid om eerst het geheel te  presenteren en daarna met meerdere onderdelen te gaan oefenen.

ParnasSys zal in stappen worden geïmplementeerd en tijdens deze bijeenkomst zullen de eerste stappen samen voorbereid worden. Afhankelijk van het implementatieplan zullen leerkrachten tijdens meerdere bijeenkomsten geschoold worden. 

Ook interessant

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.