Ken je de Verwerkingssoftware van Gynzy al? Dit is een digitale adaptieve leeromgeving voor basisschoolleerlingen. Met de verwerkingssoftware kunnen leerlingen op hun eigen niveau met opgaven oefenen, waarmee ze ondersteund worden in hun leerproces. De oefenstof sluit aan bij al bestaande lesmethodes én bij persoonlijke leerroutes.

  • Kalender

    Deze scholing is (ook) beschikbaar op aanvraag, neem voor meer informatie contact met ons op

  • Leekrachten, mt-leden en ib'ers

Je kunt de verwerkingssoftware van Gynzy op verschillende manieren inzetten.

Leren met jouw lesmethode

Door de structuur van de leerlijnen en opgaven is het mogelijk om de leerdoelen te rangschikken zoals in de lessen van de verschillende lesmethodes. Hierbij hebben we bekeken welke doelen in een les worden behandeld en op welke manier dat doel wordt aangeboden. In deze modus krijgen leerlingen daardoor opgaven aangeboden die aansluiten bij de lesdoelen en het aanbod van de methode. Naast lessen, worden ook toetsen binnen Gynzy aangeboden.
Alle lessen uit de methode staan direct voor jou en je leerlingen klaar, je hoeft zelf hiervoor niets meer in te stellen.

Leren in de Werelden

Via een eenvoudige boomstructuur van drie lagen krijgen jij en je leerlingen inzicht
in de leerlijnen. De hoofdonderwerpen van een vak noemen we “Werelden”. Deze zijn verdeeld in subonderwerpen die we “Eilanden” noemen. Daaronder zitten de leerdoelen (Dorpen) uit de Gynzy leerlijnen. Dankzij deze simpele structuur kan iedere leerling eenvoudig persoonlijke leerroutes volgen.

 

De Gynzy Academie wil elke leerkracht het beste bieden van Gynzy. Wij kunnen jou helpen om alles uit Gynzy te halen. Ook in een tijd van onderwijs op afstand.

Wij geloven in maatwerk. Iedere school is uniek en ieder team en ieder teamlid heeft hiermee unieke ondersteuningsbehoeften. Iedere scholing of cursus stemmen wij daarom af op de situatie, wensen en behoeften van de deelnemers.
Voor meer informatie over ons aanbod en onze mogelijkheden met betrekking tot de verwerkingssoftware zie https://www.gynzy.com/nl/academie/

Jan de Waard

Onderwijsadviseur

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.