Scholing ROD

Wil je graag meer hulp bij het omgaan met ROD? Maak een persoonlijke online scholingsafspraak of meld je aan voor een online scholing ROD!  • Kalender

    Deze scholing is ook beschikbaar op aanvraag, neem voor meer informatie contact met ons op

  • Administratieve medewerkers
  • Gevorderde gebruikers

Persoonlijke online scholing

Vind je het fijn dat iemand persoonlijk alle stappen met je doorloopt en al je vragen over ROD beantwoordt, dan staan de onderwijsadviseurs van de Academie van ParnasSys voor je klaar! 
Een datum en tijd wordt in overleg gepland. Je kunt voor het plannen contact opnemen met info@parnassys-academie.nl of bellen naar 0182-540385.

De kosten zijn € 143,- per uur. Je ontvangt achteraf een factuur voor de omvang van het scholingsmoment en (indien van toepassing) voor- en naslagwerk. Het starttarief is € 71,50. 

Online scholing met meerdere deelnemers

In de online scholing van twee uur gaan we het volgende doen:

  1. We bespreken welke stappen er zijn om op de juiste manier uit te wisselen.
  2. Je leert wat de wet- en regelgeving vanuit DUO is die hoort bij ROD.
  3. We bespreken de veel voorkomende meldingen met de bijbehorende oplossing. Er is ook ruimte om eigen vragen van tevoren in te dienen, deze worden dan meegenomen in de online scholing.
  4. We bespreken welke hulpmiddelen er zijn in ParnasSys voor de 1 februaritelling.
  5. De mogelijkheid om samen ongeveer een kwartier te kijken in jouw omgeving om problemen op te lossen.

Uiteraard ruimte om alle vragen te stellen.

Wanneer je een scholingsafspraak wilt maken, kun je contact opnemen met de planning van de Academie van ParnasSys: info@parnassys-academie.nl of 0182-540385.Joost Wissink

Onderwijsadviseur

Ook interessant

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.