Kennismaken met doorontwikkeling Zien! Ontdek tijdens een (gratis) online bijeenkomst de nieuwe ontwikkelpunten en handelingssuggesties die momenteel worden ontwikkeld. Het gaat daarbij om thema’s als burgerschap en maatschappelijke competenties, executieve functies en brede vaardigheden. Graag ontvangen we jouw feedback, zodat we de vernieuwingen zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op de behoeften van de Zien!gebruikers!

  • Kalender

    Deze scholing is ook beschikbaar op aanvraag, neem voor meer informatie contact met ons op

  • Gratis
  • Mt-leden, kwaliteitsmedewerkers, beleidsmakers, ib'ers, gedragsspecialisten en leerkrachten
  • Basis

Aanleiding doorontwikkeling: 

Waar het huidige Zien! zich richt op het sociaal-emotionele functioneren, is in de doorontwikkeling van Zien! de focus verbreed naar meer vormingsgebieden. Aanleiding hiervoor is onder andere dat we signaleren dat scholen behoefte hebben aan handvatten om te werken aan de brede vorming van leerlingen en het voeren van ontwikkelgesprekken met leerlingen. Het in beeld brengen van ontwikkeling van de persoonsvorming van leerlingen kan gedaan worden door ouders, leerkrachten en leerlingen. 

Thema’s die in de ontwikkelpunten en handelingssuggesties terugkomen zijn onder andere burgerschap en maatschappelijke competenties, executieve functies en brede vaardigheden. 

Voor wie is de spiegelsessie bedoeld? 

Voor management/kwaliteitsmedewerkers/beleidsmakers. 
Voor de iber en gedragsspecialist 
Voor de geïnteresseerde leerkracht 

Doel en inhoud: 

In ruim 1 uur nemen we je mee in de achtergrond en uitvoering van de doorontwikkeling van Zien! 

Je krijgt inzicht in de inhouden, doelstelling en uitvoering van ‘Het Nieuwe Zien’.  

We horen graag jouw visie, zienswijze en ambitie ten aanzien van de doorontwikkeling van Zien! én van de huidige inhouden en technische mogelijkheden.  

Na aanmelding ontvang je een inloglink voor de bijeenkomst.  

Bert van de Waerdt

Onderwijsadviseur

Ook interessant

Gouwe Academie

De ParnasSys Academie van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.