Om je kennis up-to-date te houden is onderhoud nodig. Net als bij autoís is het goed om jaarlijks een APK voor ParnasSys uit te laten voeren. ParnasSys wordt namelijk maandelijks verbeterd en uitgebreid. Tijdens deze APK volgen we de laatste ontwikkelingen en denken we mee hoe jij de mogelijkheden binnen ParnasSys nog meer zou kunnen benutten. We streven naar een goed onderwijskundig gebruik van ParnasSys dat zo min mogelijk tijd kost.

  • € 99
  • 3 sbu
  • Verdieping

Doelstellingen van APK voor ParnasSys:

  • je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ParnasSys
  • je weet hoe je nieuwe mogelijkheden binnen ParnasSys optimaal kunt benutten

Tijdens een APK presenteren we ontwikkelingen en bespreken we vragen. We loggen niet in in de ParnasSys-omgevingen van de scholen waar mensen van aanwezig zijn. De deelnemers besluiten na de bijeenkomst of ze dingen willen aanpassen en doen dat dan zelf of vragen er begeleiding bij. Wanneer je wilt dat we met je meekijken en je adviseren over de inrichting van je eigen ParnasSys-omgeving, adviseren we je de actualiteitscheck, die op schoolniveau is.

Bert van der Mel

Onderwijsadviseur

Ook interessant

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.