Met de digibordsoftware van Gynzy maak je het digibord passend voor jou en jouw klaslokaal. Dankzij gebruiksvriendelijke hulpmiddelen en rijke didactische content geef jij in een mum van tijd leuke en interactieve lessen. Er zijn meer dan genoeg lesideeën, tools, instructielessen, oefenreeksen en trainers om elke dag een nieuwe te vinden. Hiermee kan jij Gynzy op jouw digibord inzetten voor elke gelegenheid.

  • Kalender

    Deze scholing is (ook) beschikbaar op aanvraag, neem voor meer informatie contact met ons op

  • Leerkrachten

De Gynzy Academie wil elke leerkracht het beste bieden van Gynzy. Wij kunnen jou helpen om alles uit Gynzy te halen. Ook in een tijd van onderwijs op afstand.

Wij geloven in maatwerk. Iedere school is uniek en ieder team en ieder teamlid heeft hiermee unieke ondersteuningsbehoeften. Iedere scholing of cursus stemmen wij daarom af op de situatie, wensen en behoeften van de deelnemers.

Voor meer informatie over ons aanbod en onze mogelijkheden met betrekking tot de verwerkingssoftware zie https://www.gynzy.com/nl/academie/#online-scholingen

Jan de Waard

Onderwijsadviseur

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.