Maatwerk ParnasSys Schoolkwaliteit voor stichtingen

Behoefte aan een maatwerkoplossing voor jullie scholengroep? Zijn er bepaalde vragen vanuit het bestuur of juist vanuit de schoolleiders in het werken met de onze kwaliteitsmodules? Plan dan een gesprek met ons om te komen tot een maatwerkoplossing waarin we vanuit jullie vragen en wensen een scholingsaanbod samenstellen. Hierbij kunnen we werken aan zowel kwaliteits-/schoolontwikkeling en aan teamontwikkeling.  • Kalender

    Deze scholing is ook beschikbaar op aanvraag, neem voor meer informatie contact met ons op

  • Bestuurders, beleidsmedewerkers, schoolleiders 
  • Startende en gevorderde gebruikers 

We stellen de scholingsbijeenkomsten zo samen dat we toewerken naar een logische verbinding tussen de modules en de uitwisseling daartussen. Tegelijk besteden we aandacht aan uitwisseling van gegevens tussen scholen en bestuur en het faciliteren van de dialoog daarover. Dat betekent dat we de begeleiding focussen op integrale kwaliteitsontwikkeling en niet primair vanuit één specifieke module. 

Ook geïntegreerd gebruik maken van de verschillende toepassingen in ParnasSys Schoolkwaliteit? Maak gebruik van ons aanbod om je school of scholengroep te laten begeleiden in het met visie inzetten van het instrumentarium. Wil je bijvoorbeeld efficiënter werken rondom het rapporteren van opbrengsten, het strategisch inzetten van kwaliteitsmeting, het opstellen van je schoolplan of het waarmaken van strategische doelen tot in de klas? Wij denken graag met je mee om een maatwerktraject te verzorgen. 

Benieuwd naar mogelijkheden en voorbeelden? Neem contact met ons op!Ook interessant

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.