Het digitale ontmoetingsplein met tools als Parro en het Ouderportaal helpt je bij het efficiënt communiceren met ouders. Maar hoe richt je dit digitale ontmoetingsplein in en welke keuzes maak je hierbij? Onze onderwijsadviseurs komen graag bij je langs om mee te denken en de praktische aspecten van Parro en het Ouderportaal te tonen.

 • Kalender

  9 februari 2021 van 13:30 - 20:30 in Amersfoort voor € 198,00

 • Kalender

  Deze scholing is (ook) beschikbaar op aanvraag, neem voor meer informatie contact met ons op

 • Startende en gevorderde gebruikers
 • Directies, middenmanagement, ICT'ers en leerkrachten die participeren in bijvoorbeeld een commissie oudercommunicatie

Ons scholingsaanbod helpt je ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie op een hoger plan te brengen binnen je school. Op jouw school zie je ouders als partners en wil je op professionele wijze met elkaar omgaan. Samen met de ouder werken aan de ontwikkeling van het kind en elkaar aanvullen vanuit de thuis- en schoolsituatie. De ParnasSys Academie neemt je mee hoe jouw school dit educatieve partnerschap optimaal kan vormgeven.

Gratis webinar

Naast het scholingsaanbod bieden we twee gratis webinars aan!

Volg de gratis webinar en leer meer over oudercommunicatie en Parro! De webinars worden gehouden op 26 augustus en 23 september 2020 om 15.30u en duren ongeveer een uur. Je leert tijdens dit webinar over:

 • Het waarom van oudercommunicatie, het belang ervan
 • Aansluiten op corona-periode, hoe houd je dit goede contact vast
 • Het driehoeksgesprek, mooi als startgesprek voor het nieuwe schooljaar!
 • Communicatiemiddelen: Parro, mét gebruikerstips

Wil je deelnemen? Stuur een mail naar info@parnassys-academie.nl. Geef aan welke datum je wilt deelnemen en met hoeveel personen. Je ontvangt een dag van tevoren de inloglink.

 

 

Mirelle de Lange

Onderwijsadviseur

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.