Ben je op zoek naar een instrument om de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar en/of het jonge kind (4-7 jaar) in kaart te brengen? Wil je het onderwijs in de kleutergroepen kunnen plannen? Maak dan nu kennis met de module leerlijnen binnen ParnasSys (4-7 jaar) en het kindvolgsysteem van Konnect (0-4 jaar).

  • Graits
  • Basis
  • 14.30u-16.00u
  • Alle ge├»nteresseerden

Het stimuleren van de ontwikkeling van baby’s, peuters en jonge kinderen vraagt om een goede doordenking van het aanbod. Het is daarbij belangrijk om aan te sluiten bij de ontwikkeling van het kind en daarbij te differentiëren.

Voor een leerkracht in de groepen 1 en 2 is het zinvol om een hulpmiddel te gebruiken om de ontwikkeling van kinderen in kaart te kunnen brengen en het onderwijsaanbod te kunnen plannen. Ook voor een pedagogisch medewerker is het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te volgen en te stimuleren. Belangrijk is ook om een doorgaande lijn te creëren van 0 tot 7 jaar.

In de module Leerlijnen is daarom een pakket beschikbaar dat speciaal bedoeld is voor het volgen, plannen en evalueren van de ontwikkeling van (en het onderwijs aan) kinderen in groep 1 en 2. Binnen het kindvolgsysteem van Konnect zijn ontwikkelingslijnen voor 0-4jarigen beschikbaar.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de leer- en ontwikkelingslijnen voor 0-7 jaar vind je hier. Tijdens onze productvoorstelling vertellen we je er graag meer over. 

Deelname aan deze productvoorstelling is gratis!

De productvoorstelling vindt plaats op 20 maart 2019 in Gouda. Je kunt je aanmelden door middel van onderstaand formulier.

`

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.

Aanmelden

Persoonlijke gegevens