Je hebt het programma ParnasSys aangeschaft en je wilt dit programma optimaal gaan inzetten als ondersteuning in het leerproces. Dit consult is de start van het onderwijskundige implementatietraject en is nodig om de werkwijze op school en de werking van ParnasSys op elkaar af te stemmen om zo doelgericht en efficiënt mogelijk te werken.

  • € 675,- voor een school. € 810,- voor een groep van maximaal vijf scholen
  • 3 sbu
  • Startende gebruikers

Bij het consult zijn de directieleden en de intern begeleiders aanwezig. Het wordt gebruikt om de ambities voor het gebruik van ParnasSys en eventueel ZIEN! door te spreken en te vatten in een implementatieplan. De onderdelen van ParnasSys worden gepresenteerd in verschillende ambitieniveaus. Er wordt een implementatieplan opgesteld op basis van de huidige zorg- en organisatiestructuur. Daarbij wordt rekening gehouden met de ontwikkelwensen van de school.

In het implementatieplan wordt aangegeven welke onderdelen van ParnasSys wel of niet in gebruik worden genomen. Dit wordt gepland in een tijdpad waarbij wordt vermeld wie waarvoor verantwoordelijk is. Daarnaast worden ook de te volgen stappen genoteerd die nodig zijn om dat betreffende onderdeel op een goede manier te kunnen implementeren.

Doelstellingen van het implementatietraject:

  • je maakt kennis met de mogelijkheden binnen ParnasSys
  • je zet de eerste stappen met de inrichting van ParnasSys binnen jouw school

Doelgroep

Intern begeleiders, ICT’ers, leerkrachten en directieleden

Niveau

Startende gebruikers

Deze scholing verzorgen we op jouw locatie op in je regio. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook interessant

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.