Verdiepingsscholing Kindbegrip

Ervaar hoe je Kindbegrip voor je kunt laten werken om je onderwijskwaliteit te verbeteren in drie fases: kunnen werken met Kindbegrip, goed kunnen werken aan sociaal-emotioneel leren met Kindbegrip en Kindbegrip voor je laten werken. Door de mogelijkheden goed te benutten versterk je de kwaliteit van je onderwijs! We zetten ze hieronder voor je uiteen.  • Kalender

    Deze scholing is ook beschikbaar op aanvraag, neem voor meer informatie contact met ons op

 

De Academie van ParnasSys staat voor je klaar om je te ondersteunen in - en mee te denken met - het realiseren van de gewenste situatie als het gaat om het versterken van het sociaal-emotioneel leren. Wij bieden begeleiding op maat door middel van teamscholingen, groepsbesprekingen, coaching of tweedaagse cursussen. We sluiten aan bij de fase van ontwikkeling (1, 2 of 3; zie afbeelding) waarin jullie je nu bevinden en werken toe naar een volgende fase!

Neem contact op via info@parnassys-academie.nl om vrijblijvend een afspraak te maken en te onderzoeken wat we voor je kunnen betekenen.

 

Aanvulling op verdiepingsscholing Kindbegrip: experts opleiden in je school

Wil je naast de verdiepingsscholing voor het hele team één of meer collega's opleiden tot Kindbegrip-expert? Laat hen het tweedaagse experttraject volgen!Bert van de Waerdt

Onderwijsadviseur

Ook interessant

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.