ParnasSys werkt voor mij soepel, vanzelfsprekend en overzichtelijk. Voor onze school voer ik leerlinggegevens in, maak exports van gegevens, plan ouderavonden en wissel gegevens uit met BRON.
Marieke
 

Makkelijk in gebruik

Leerlingen invoeren doe ik snel en gaat gemakkelijk. Mocht een leerling starten in groep 1 geven wij de ouders een inschrijfformulier uit ParnasSys. Mocht een leerling later instromen, dan importeren we de gegevens eenvoudig door middel van OSO.

De GGD, oudercommissie, de burgerlijke gemeente: allerlei instanties vragen om gegevens. Met ParnasSys exporteer ik de gegevens naar lijsten en overzichten. Wanneer een instantie vraagt om een specifieke lijst kan ik dit zelf op basis van de vraag samenstellen.

 

BRON-uitwisseling

Omdat ik hier pas sinds een klein jaartje werk heb ik een handige cursus bij ParnasSys in Deventer gevolgd. Deze cursus heb ik gevolgd omdat de uitwisseling met BRON een regelmatig terugkerende klus is, waar geen fouten in gemaakt mogen worden. Dit heeft bij mij alle zaken weer even op scherp gezet. Ook was het leuk om de mensen achter ParnasSys en hun werkplekken eens te zien!

 

Ouders

Op school gebruiken wij de gespreksplanner voor het plannen van de 10-minutengesprekken. In overleg met de leerkrachten kies ik een aantal avonden met tijden. Ouders kunnen vervolgens zelf aangeven, eventueel via het ouderportaal, wanneer ze kunnen en op basis daarvan maakt ParnasSys voor ons de planning. Daarnaast gebruiken we het ouderportaal om de ouders tussentijds op de hoogte te houden van de vorderingen van hun kinderen.