De ParnasSys Academie biedt tot 1 juni afstandsonderwijs

Categorie: Nieuws

Gepubliceerd op:

We hebben bewondering voor jullie als leerkrachten, ib’ers en directieleden! In zeer korte tijd heb je de omschakeling gemaakt naar onderwijs op afstand. Het voelt waarschijnlijk nog onwennig en natuurlijk wil je graag voor je leerlingen er zijn, wat nu op een andere manier moet.

Als ParnasSys Academie herkennen we je zoektocht. Ook wij hebben inmiddels de omslag gemaakt naar afstandsonderwijs. We krijgen (nieuwe) vragen en denken met veel genoegen met jullie mee.

Online aanbod op maat

De ParnasSys Academie is je graag van dienst om goed onderwijs te verzorgen waarbij je ParnasSys en de modules zoals leerlijnen, Zien! Parro, WMK optimaal benut. Ook in deze tijd waarin onderwijs op afstand verzorgd moet worden. Jouw wensen en die van je team kunnen wij vertalen naar werkzame oplossingen in de praktijk.

Kwaliteitsslag maken met korting

Zie je deze tijd ook als kans voor jezelf en/of je team om een kwaliteitsslag te maken in je onderwijs? Wil je nieuwe kennis en vaardigheden opdoen om je onderwijs te verbeteren? We bieden al onze scholingen nu online aan voor je team! Op online scholingen ontvang je 20% korting op ons dagdeeltarief.

Zie de blog van onderwijsadviseur Bert over ervaringen met online scholingen.

Aandacht voor afstandsonderwijs

Scholingen zijn altijd afgestemd op jullie vragen. Uiteraard is het daarom mogelijk om óok in te gaan op specifieke vragen die deze periode van thuisonderwijs van je vraagt. Denk aan:

  • Hoe gebruik ik Parro om ouders op didactisch en pedagogisch gebied te ondersteunen?
  • Hoe vertaal ik de doelen uit mijn plannen naar concrete acties voor de thuissituatie?
  • Hou houd ik de voortgang van de leerlingen bij en hoe registreer en analyseer ik de resultaten en zorg ik voor een passend aanbod?

Klik hier voor ons complete scholingsaanbod of neem vrijblijvend contact op om te verkennen wat we voor jullie kunnen betekenen!

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.