Maak met je licentie voor Leerlijnen gebruik van gratis leerlijnenpakketten

Categorie: Leerlijnen, Anders Volgen

Gepubliceerd op:

Werk je met de module Leerlijnen in ParnasSys, bijvoorbeeld in het speciaal onderwijs, groep 1-2 of voor hoogbegaafde leerlingen? Als je eenmaal een licentie hebt, kun je voor de hele school gebruikmaken veel verschillende leerlijnenpakketten. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

In de database van de Leerlijnenmodule zijn voor veel doelgroepen leerlijnenpakketten aanwezig. Bijvoorbeeld voor leerlingen die niveau 1F niet kunnen halen op 12-jarige leeftijd, voor kinderen van 0-7 jaar, voor hoogbegaafde leerlingen, voor zml-leerlingen … Je kunt deze pakketten zelf overnemen in je ParnasSys-omgeving en ermee aan de slag! Je hoeft de licentie maar één keer aan te schaffen en je kunt dan zelf beslissen welke leerlijnen je allemaal wilt gebruiken op je school.

Overzicht

We hebben een overzicht voor je gemaakt met daarin alle beschikbare leerlijnenpakketten, een beschrijving van de doelgroep en de inhoud van het pakket. Zo kun je rustig kijken wat voor jullie een meerwaarde zou kunnen bieden!
>> Download het overzicht

Begeleiding

Natuurlijk helpen we je graag bij de implementatie van de leerlijnen. Om een pakket goed in te kunnen zetten, is het belangrijk dat je weet hoe je er het beste mee kunt werken. Benieuwd naar de scholingsmogelijkheden? Neem dan contact op met onderwijsadviseur Bertine Haverhals.

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.