Nieuwe mogelijkheden in de leerkracht app

Categorie: Anders Werken, ParnasSys Leerkracht, Nieuws, ParnasSys

Gepubliceerd op:

Veel leerkrachten gebruiken de ParnasSys leerkracht app. Wij horen veel positieve reacties over de app en ook verbeterpunten. De feedback van zowel jullie als intern analyseren en evalueren we om nog een beter product te maken. De volgende verbeteringen hebben we doorgevoerd.

Nieuwe app, meer gemak

Met de nieuwste versie van de ParnasSys Leerkracht app ben je niet meer afhankelijk van je geselecteerde groepen om leerlingen absent te melden. Door een leerlingnaam in te typen in de zoekbalk kun je alle leerlingen (waartoe je geautoriseerd bent) op je school of binnen je organisatie absent melden. Dit kunnen dus ook leerlingen zijn die niet in jouw geselecteerde groepen zitten.

Afwijkende absentietijden en opmerkingen

Omdat leerlingen niet altijd een hele ochtend, middag of dag afwezig zijn is ook het invoeren van afwijkende absentietijden geïntegreerd in de app. Je kunt kinderen langer of korter dan een dag absent melden. De nieuwste versie van de app maakt het ook mogelijk om een opmerking toe te voegen aan je absentie.

                                

Zoeken en vinden van collega’s

Zit jij op een school met veel collega’s? Dan biedt de nieuwe app je uitkomst om hen gemakkelijk te vinden door middel van de zoekbalk bovenaan de collegalijst. Ook is in de lijst zichtbaar gemaakt welke collega’s onder welke school vallen.

Daarnaast proberen we natuurlijk de app zo soepel mogelijk te laten werken en blijven we achter de schermen bezig met verbeteringen op het gebied van snelheid en gemak.

Tevreden over onze app? Laat dan een review achter in de appstore! Als je tips, verbeteringen of problemen hebt blijven we dat natuurlijk graag horen via het kennisportaal of onze servicedesk.

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.