Categorie: Nieuws

Gepubliceerd op:

  • 22 t/m 26 januari 2019
  • 10.00 - 17.00 (woensdag tot 21.30 en zaterdag tot 16.30)
  • Jaarbeurs, Utrecht, Hal 2-E11

De NOT staat weer voor de deur! Dit keer is onze stand omgetoverd tot het Plein van ParnasSys waar je kennis haalt, ervaringen deelt en jouw visie op IT in het onderwijs brengt. Op de ruim 200 vierkante meter vertellen we je graag meer over Parro, de leer-KRACHT-updates, onze samenwerking met Gynzy en een nieuwe innovatie. Alles staat in het teken van het teruggeven van eigenaarschap aan de leerkrachten. Dat is hoog tijd vinden wij. Het is tijd voor de leerkracht!

Nu alvast op de hoogte blijven van ontwikkelingen die jouw dagelijks werk verbeteren?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de onderwerpen die jou boeien.

Tijd voor de leerkracht

Als leerkracht ken jij jouw leerlingen als geen ander. Je weet hoe je elk kind kunt stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dat met een klas waarin Emma, Lotte, Sam en nog 25 andere leerlingen zitten? Wij helpen je weer de controle te krijgen.

Pak zelf de regie bij het inplannen van oudergesprekken, stel zelf doelen voor de toetsresultaten en volg de ontwikkeling van de leerling op de leerlijn. Wij ondersteunen je, zodat jij je weer volop kunt richten op de leerlingen. Het is tijd voor de leerkracht!

Hoe? Op de NOT vertellen we je graag meer over onze drie hoofdpijlers:

Ontdek ook meer over lesgeven met Gynzy. We vertellen je graag welke voordelen dit geeft en hoe makkelijk het is om met Gynzy te werken als je ParnasSys hebt. Natuurlijk kun je op het Plein ook meer informatie krijgen.

De ParnasSys Academie, servicedesk en accountmanagers zijn ook aanwezig. Wij horen graag ideeën die jij hebt en denken mee met vraagstukken van school. Bijvoorbeeld over het vormgeven van het nieuwe schoolplan, waarbij de module van Schoolkwaliteit, Mijnschoolplan, jouw school perfect bij kan helpen.

Kom jij ook?

We kijken er naar uit om je zien op het Plein van ParnasSys! Meld je alvast gratis aan, dan zetten wij de koffie klaar.