Op de vleugels van Parro

Categorie: Parro, Anders Communiceren

Gepubliceerd op:

Na maanden bikkelen kunnen we zeggen: vandaag is de app vervangen door Parro! Je kunt er nu nog precies hetzelfde mee – maar straks nog veel méér. Bekijk de belangrijkste features en mogelijkheden op onze website. Gebruikers van iOS en Android kunnen gebruikmaken van de native app; voor PC en WindowsPhone hebben we een web-app ontwikkeld. Om goed te monitoren of alles juist werkt, brengen we de app in fases online: eerst iOS, daarna Android. In september is Parro voor iedereen beschikbaar.

Je zult merken dat we flink hebben gewerkt aan een nieuwe gebruikservaring. Wij zijn als team heel blij met het resultaat en staan al klaar om met de volgende stap aan de slag te gaan: Parro verder uitbouwen tot een levendige communicatie-app. Spoiler: we starten met functionaliteit die het mogelijk maakt heel eenvoudig mededelingen naar collega’s en ouders te versturen.

Benieuwd naar jouw mening

Waar de leerkrachten-app vooral een handige registratietool was, verwachten we met Parro de communicatie binnen jouw school te gaan verbeteren. Maar niet zonder input uit het werkveld! Dus heb je ideeën hoe Parro op jouw school kan bijdragen tot betere communicatie? Discussieer dan mee op onze supportwebsite.

Laat Parro vliegen door ons te volgen op Twitter.

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.