ParnasSys vernieuwt het supportportaal

Categorie: Kennisportaal, Nieuws

Gepubliceerd op:

Vanaf de release van versie 2.29 van ParnasSys op 9 maart 2016 wordt het supportportaal vernieuwd. Alle instructies, veelgestelde vragen en de mogelijkheid om contact op te nemen met de servicedesk, krijgen vanaf dat moment een nieuwe plek. De naam wijzigt van supportportaal in kennisportaal.

Dit artikel bied je alvast een eerste kennismaking met het nieuwe uiterlijk en de nieuwe werkwijze van het kennisportaal.

De route naar het portaal is onveranderd. Je klikt nog steeds op het vraagtekentje rechtsboven in ParnasSys. Hiermee log je automatisch in in het kennisportaal met je ParnasSys account. Het onderstaande scherm komt vervolgens in beeld:

 

1. Zoekfunctie

Typ hier uw vraag of trefwoord in om de juiste artikelen te vinden die je antwoord geven op jouw vraag. Vervolgens klik je op ‘Zoeken’ om de resultaten in beeld te krijgen.

2. Kennisbank

Hier vind je alle content van het portaal in categorieën onderverdeeld. Klik op een categorie om de onderliggende inhoud te zien. Vervolgens kun je doorklikken via de links naar het artikel of de instructie die je zoekt:

 

3. Uitgelichte artikelen

Deze artikelen op de startpagina van het portaal bieden je een snelle link naar de artikelen die op dat moment belangrijk en actueel zijn. Klik op de link, en je krijgt de artikelen direct in beeld.

4. Mijn activiteiten

Wanneer je klikt op jouw eigen naam rechtsboven in het scherm, zie u in het uitklapmenu de optie ‘Mijn activiteiten’. Deze optie bied je een overzicht van alle vragen die je ooit aan de servicedesk heeft gesteld en de status van deze vragen.

 

5. Contact met de servicedesk

Op de startpagina vind je helemaal onderaan, onder alle categorieën van de kennisbank, de knop dit linkt naar het formulier waarmee je contact op kunt nemen met de servicedesk. Ook vind je (zoals hierboven te zien in de afbeelding) een knop naar het vragenformulier op de pagina ‘Mijn activiteiten’.

6. Doe de rondleiding

Na de release van 9 maart verwelkomen we jou graag op ons nieuwe kennisportaal. Als u voor de eerste keer inlogt, is het aan te bevelen de rondleiding te volgen. Deze bieden we aan middels een video in het artikel ‘Welkom op het vernieuwde kennisportaal!’. Dit artikel vind je als eerst geplaatste uitgelichte artikel op de startpagina van het portaal.

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.