Parro nu ook op PC & Windows Phone beschikbaar + meer... **v1.10**

Categorie: Parro, Nieuws, Anders Communiceren

Gepubliceerd op:

In de zomer hebben wij als Parroteam niet stil gezeten. In het eerste halfjaar sinds de geboorte van Parro ontvingen we ontzettend veel positieve reacties en ideeën van leerkrachten uit het werkveld. We zijn hiermee aan de slag gegaan.

Ons doel is om elke leerkracht in Nederland blij te kunnen maken met de kunstjes die we Parro leren. Met de tientallen scholen die dit schooljaar met Parro zijn begonnen maken we in ieder geval een vliegende start.

Website voor leerkrachten

Parro is voor leerkrachten nu ook via de browser op de PC, laptop of Windows Phone te gebruiken. Voor ouders was dit voor de zomervakantie al mogelijk.

Bijlagen

Naast foto's kun je nu ook een PDF-, Word- of Excelbestand toevoegen aan een mededeling via de vernieuwde website. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief of de groepsindelingen van het nieuwe schooljaar.


 
Geef het beestje een naam

Wel zo handig als je een (groeps)gesprek begint, dat je vermeldt waar het over gaat. Als leerkracht kan je nu je gesprek een titel geven, die je ook ziet staan in het gesprekken-overzicht.


 

Hé daar! Wie deed het licht uit?

Als leerkracht kun je nu met een individuele ouder een gesprek starten en ouders verwijderen uit een groepsgesprek. Behoud het overzicht door inactieve gesprekken te verbergen of te verlaten (ook mogelijk voor ouders).

 
 

Wie ben ik?.. Groen!

Al je contacten en groepen hebben een eigen unieke kleur gekregen. Zo herken je sneller je contacten en groepen!

 

Aan de slag met Parro? Meer informatie

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.