Samen bereiken we meer: Het Plein van ParnasSys

Het Plein van ParnasSys; voor en door het onderwijs

Beste ParnasSys-gebruiker,

Meer dan driekwart van de basisscholen in Nederland gebruikt ParnasSys. Daar zijn wij blij mee en trots op! Als partner van zoveel scholen voelen wij ons ook verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en te ontwikkelen. Daarom werken we in Deventer continu aan het verbeteren van ParnasSys. Ons doel hierbij is om ParnasSys naadloos aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van jou en je collega’s in het onderwijs.

Samen groeien we verder

Om dit te realiseren willen we met jullie in gesprek gaan en blijven. We willen graag weten welke problemen jij ondervindt en welke kansen je ziet. Welke IT-vragen heb je? Kunnen wij jouw school helpen met de administratieve druk? Kunnen wij samen oplossingen bedenken om bijvoorbeeld de toetscultuur aan te pakken?

Deze, en meer vragen - en oplossingen -, ontvangen we het liefst uit de eerste hand. Wij geloven dat hedendaagse software-oplossingen alleen succesvol kunnen zijn wanneer we samenwerken. Wij hebben de technische kennis en jullie ervaren in de praktijk waar kansen liggen. Daarom openen we in het najaar van 2017 het Plein van ParnasSys.

Co-creatie op het Plein van ParnasSys

Door de korte lijntjes met jullie als onderwijsexperts, weten we zeker dat we de juiste dingen doen. Op het Plein van ParnasSys willen we jullie dichterbij de kern van ParnasSys brengen. Net als op het schoolplein creëren we een plek waar we samen ideeën delen, ervaringen uitwisselen en filosoferen over wat anders of beter kan.

Eerste Pleindagen in november

Het Plein van ParnasSys krijgt onder andere een fysieke vorm. De eerste Pleindagen zijn in november op drie locaties; in regio noord, midden en zuid. Het programma van de Pleindagen wordt bekend gemaakt in september. Wat wij nu alvast verklappen is dat het een interactief programma wordt. Je kunt in gesprek met onder andere onze ontwikkelaars en servicedeskmedewerkers, input geven voor nieuwe ideeën en kennis opdoen. Bovendien onthullen we de laatste ontwikkelingen in ParnasSys.

Gebruikersvereniging Delphi

Scholen konden de afgelopen jaren kiezen om lid te worden van de gebruikersvereniging Delphi. Echter, met de behoefte om zelf met jullie in gesprek te komen, vinden we het belangrijk om onder andere de taken van een gebruikersvereniging bij onszelf te beleggen. Wij zijn van mening dat wij en jullie beter worden van kortere lijntjes, zonder extra kosten. Per 2018 kiest ParnasSys er dan ook voor om het convenant met Delphi te beëindigen. Vragen over jouw lidmaatschap bij Delphi kun je aan hen stellen.

Wij hopen jou op de eerste Pleindagen te zien. Na de zomer vertellen we via deze nieuwsberichten op de website en via de nieuwsbrief meer over Het Plein van ParnasSys

Een zomerse groet uit Deventer van het ParnasSys-team!

Kom jij ook naar een Pleindag?

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.