Ultimview helpen verbeteren?

Categorie: ParnasSys|Ultimview

Gepubliceerd op:

We willen graag dat de dashboards in Ultimview zo goed mogelijk aansluiten bij uw behoeften. Ondanks dat we nieuwe dashboards al in nauwe samenwerking met onze eindgebruikers ontwerpen, komen er tijdens het daadwerkelijke gebruik van een dashboard uiteraard nog veel nieuwe inzichten aan het licht.

Feedback

Om deze inzichten zo snel mogelijk te kunnen verwerken, willen we u graag de mogelijkheid geven om gedurende de ontwikkeling van een nieuw dashboard alvast mee te kijken en feedback te geven. Aangezien natuurlijk niet iedereen hier op zit te wachten, wordt in Ultimview de vraag gesteld of je hiervoor open staat.

Toegang tot nieuwe dashboards

Mocht u willen meedenken met de ontwikkeling, krijgt u toegang tot één of meerdere dashboards die nog in ontwikkeling zijn. Graag horen we van je wat je van zo een dashboard vindt, of er bepaalde gegevens missen of dat er middels aanvullende overzichten nog meer informatie kan worden gepresenteerd. Al deze ideeën en wensen horen we graag via de Feedback-knop aan de rechterkant van het nieuwe dashboard, hiermee komen deze direct bij het ontwikkelteam terecht. Afhankelijk van de grootte en impact van deze wensen, kunnen deze nog worden gerealiseerd alvorens het dashboard voor alle gebruikers geactiveerd wordt.

Voorkeur wijzigen

Je kunt je voorkeur te allen tijde wijzigen door in Ultimview naar je account-instellingen te gaan en daar het vinkje voor ‘medewerking verlenen’ aan of uit te zetten.

Gebruikerstevredenheid

Aangezien we ook graag van al onze gebruikers willen weten hoe tevreden ze zijn over Ultimview, wordt er ook een zogenaamde NPS-meting uitgevoerd. Hiervoor benaderen we een klein aantal gebruikers met de vraag in welke mate ze Ultimview zouden aanraden aan collega’s. Het enige dat je op dat moment hoeft te doen, is het aanvinken van een waarschijnlijkheid op een schaal van 0 tot 10 en deze te versturen. Optioneel kun je nog een opmerking meegeven die we voor nadere analyses en productverbetering zullen gebruiken.

Wij hopen van harte op je medewerking!

Meer weten over Ultimview?

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.