Hoofdprijs uitgereikt aan Emmy, winnares van de 'Parro Win-Win Actie'

Categorie: Parro, Nieuws

Gepubliceerd op:

Dolblij was juf Emmy met de prijs die zij vrijdagmiddag in haar klas in ontvangst nam. Te midden van de kinderen van groep 5 en 6 van basisschool het Anker in Emmen opende ze het doosje en kwam de door haar uitgekozen goudgekleurde iPhone SE tevoorschijn.

“De kinderen zijn echt enthousiast bezig geweest met het Parrø Post-it Pakket. Het viel niet mee om een plekje te vinden voor Parro, maar na twee keer verplaatsen is het toch gelukt :-)"
— Emmy Hoefnagel

De Parro Win-Win Actie was opgezet om leerkrachten te belonen voor het gebruik van de Parro app én de promotie daarvan. Net als honderden andere leerkrachten voldeed Emmy - door haar inzet de app bij de ouders te promoten - aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een weekprijs. Ze was de laatste van de vijf weekprijswinnaars: 

Winnaar week 19: Brigitte de Zeeuw, OBS de Achtbaan te Moordrecht
Winnaar week 20: Ilonka Vis, Max Havelaarschool te Delft
Winnaar week 21: Elsa Goor, DaVinci te Zevenaar
Winnaar week 22: Tessa van der Pijl, Godfried Bomansschool te 's-Gravenzande
Winnaar week 23: Emmy Hoefnagel, Het Anker te Emmen

Parrø Post-it Pakket

De weekprijswinnaars ontvingen ieder het unieke Parrø Post-it Pakket en Parro stickervellen, waarmee Emmy, samen met de kinderen, enthousiast mee aan de slag zijn gegaan. "Het viel niet mee om een plekje te vinden voor Parro, maar na twee keer verplaatsen is het toch gelukt", vertelt Emmy stralend terwijl een van de kinderen een kast opzij schuift waarachter de levensgrote Parro bestaande uit honderden Post-It briefjes tevoorschijn komt.                              

 

Win-win

Hoe dan ook, het gevolg van deze actie is dat er veel meer dan vijf winnaars zijn. Alle leerkrachten die hebben deelgenomen een de Parro Win-Win Actie hebben, net als Emmy, ontdekt waarom Parro al door zo veel leerkrachten wordt gebruikt. Kijk, dat noemen wij nu WIN-WIN!

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.