Zeg maar dag tegen de briefjes! **v1.12**

Categorie: Parro, Anders Communiceren

Gepubliceerd op:

Deze nieuwste versie van Parro bevat nieuwe agenda-functies waarmee je moeiteloos schoolactiviteiten kunt plannen en organiseren. Dit gaat je als leerkracht heel veel tijd en energie besparen. Het enige wat jij hoeft aan te geven in de app is hoeveel vrijwilligers en benodigdheden je nodig hebt en Parro plant het automatisch voor jou in. Ouders kunnen meteen reageren. Zo zie je razendsnel wie je vrijwilligers zijn, waarmee je direct een groepsgesprek kan starten. Nu dit voor handen is: Waarom zou je dit allemaal nog met de hand blijven doen? Ofwel: Zeg maar dag tegen de briefjes!


Activiteiten plannen

Organiseer je een activiteit zoals een sportdag, schoolreisje, sponsorloop of gesprekken? Parro plaatst het direct in de agenda van de ouders in de uitgenodigde groep(en). 

 
Kom je ook?

Zet de optie "Vraag naar aanwezigheid" aan je krijgt een handig overzicht van hoeveel ouders er komen en wie dat wel of niet zijn. 
Realtime 'briefjes'

Je hoeft geen briefjes meer te maken om aan de kinderen mee naar huis te geven en je hebt sneller antwoord. Nooit meer afwachten of iedereen de briefjes wel inlevert, maar Parro laat realtime zien wie er materialen levert en/of vrijwilliger wil zijn. 


Handjes uit de mouwen

Start met één klik een gesprek met alle vrijwilligers. Erg handig als je nog het één en ander wil afstemmen.Laat ouders je op de hoogte houden

Je kon in de vorige versie met Parro enkel als leerkracht een gesprek starten. Nu kun je als leerkracht dit ook inschakelen voor ouders, zodat zij jou kunnen berichten indien nodig. 

 

Probeer het zelf direct uit onder collega's. Of bekijk Parro in actie!

  • Blijf op de hoogte!

    Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Nieuwe tips van Mark!

    Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Makkelijker het OSO-dossier klaarzetten

    In deze blog vertellen we je over de werkwijze waarmee je in drie eenvoudige stappen het OSO-dossier klaarzet en inzage geeft aan ouders/verzorgers.