Contactpersoon bestuur

Wij vinden het belangrijk onze gebruikers goed te informeren. Dit doen wij op verschillende manieren. En elk middel dat wij hiervoor gebruiken heeft z'n eigen doel.Zo versturen we elke maand een nieuwsbrief, met hierin informatie over de ParnasSys updates, en de mogelijkheden van al onze producten. Iedereen die hier op geabonneerd is ontvangt dit.

Daarnaast versturen we servicemails. Functionele en servicegerichte mails over veranderingen in de applicatie of andere belangrijke berichten die impact hebben op de school of het bestuur. Deze berichten versturen we naar organisatie-beheerders, zoals deze bij de scholen en besturen in ParnasSys geregistreerd staan. Ook over wijzigingen in contracten en voorwaarden informeren wij onze gebruikers.Het is belangrijk dat deze informatie bij de juiste mensen terecht komt. Vaak zijn die mensen zonder toegang tot ParnasSys,of het systeem maar weinig gebruikt. Daarom verzamelen wij deze gegevens middels dit formulier.

Welke persoon moeten wij informeren bij wijzigingen in de toekomst als het gaat om zaken als wijzigingen in de verwerkersovereenkomst, de Service Level Agreement of een ander contractdocument. Je kunt voor de zekerheid ook de gegevens van een tweede contactpersoon opgeven. Vul hieronder de contactgegevens van degene die binnen het bestuur geïnformeerd moet worden over contractuele zaken met ParnasSys.