ParnasSys updates in een bijzondere periode

De afgelopen maanden waren bijzonder. Onderwijs op afstand maakte dat jullie werden uitgedaagd je werk anders te organiseren. Daar had je al je aandacht bij nodig dus de kans is groot dat je niet alle ParnasSys updates hebt meegekregen. Daarom hebben wij alle blogs, tips & tricks die jouw werk in deze periode makkelijker maken op een rij gezet:

Probeer Parro gratis uit

Ontdek hoe Parro je in deze bijzondere tijd helpt bij het in contact blijven met ouders. Met de gratis pilot kun je Parro twee maanden volledig gratis uitproberen.

Start nu

Vernieuwd dashboard Onderwijsresultaten

Heb je gezien dat het dashboard Onderwijsresultaten in ParnasSys | Ultimview vernieuwd is? Het is aangepast met de nieuwste getallen voor de schoolweging en de situatie die is ontstaan doordat er in 2020 geen eindtoetsen zijn gemaakt door de leerlingen uit groep 8. Lees wat dit voor jou betekent.

Werk aan het welbevinden en betrokkenheid

De scholen zijn weer open, dat is goed nieuws! Maar weet je eigenlijk wel hoe het met het welbevinden en de betrokkenheid van je leerlingen staat? Zo helpt Zien! je daarbij

Omgaan met niet-methodetoetsen

Vraag je je af of je niet-methodetoetsen nog wel kunt afnemen? Of wanneer je dit het beste kunt doen? Ons advies is om dit in juni of september te doen. Of niet.

Meer tips van de ParnasSys Academie

Parro-berichten direct versturen vanuit Gynzy

In de periode van thuisonderwijs hebben we het mogelijk gemaakt om Parro-berichten direct vanuit Gynzy te versturen. Daarmee werd het voor leerkrachten eenvoudiger om te communiceren met ouders en via hen met leerlingen. Handig voor thuisonderwijs maar ook voor de oudergesprekken die er weer aankomen!

Lees meer

Flexibilisering van het onderwijs

Steeds meer scholen kiezen ervoor om leerstof nog beter aan te sluiten op het niveau en de ontwikkeling van individuele leerlingen. Maar hoe organiseer je dit? 

De ParnasSys Academie helpt je

Nieuw: het Parro jaarboek

Sinds kort heeft Parro een nieuwe functie waarvan je als school zelf bepaalt of je het aanbiedt aan ouders: het Parro jaarboek. Hiermee stellen ouders eenvoudig een fotoboek samen met foto’s en mededelingen uit Parro. Kinderen herbeleven hun schooltijd – ook dit bijzondere jaar met thuisonderwijs – en die mooie herinneringen blijven altijd bewaard. 

Is het Parro Jaarboek iets voor jouw school?