Begeleiding op maat

De onderwijsadviseurs van de ParnasSys Academie adviseren al jaren scholen op allerlei onderwijsthema’s. Zij combineren deze onderwijsexpertise met praktische ervaring in ParnasSys, en weten dus als geen ander hoe je ParnasSys inzet bij het bereiken van de specifieke doelen van jouw school.

Heb je een uitdaging op het gebied van hoogbegaafheid? Wil je je kwaliteitsbeleid herzien? Heb je onvoldoende zicht op de processen in de school? Onze onderwijsadviseurs gaan graag met je om tafel om de situatie goed door te lichten en samen met jou een plan op maat op te stellen.

Waar kunnen wij je bij helpen?

 • De ontwikkelingen binnen het onderwijs, op de school en van ParnasSys vragen om een regelmatige heroverweging van de inzet van ParnasSys ter ondersteuning van jouw schoolorganisatie en het geven van goed onderwijs. Je hebt ook allerlei concrete vragen over het systeem. Dan kan een actualiteitscheck je helpen.

  Ga naar actualiteitscheck

 • Een ontwikkelingsperspectief opstellen is niet eenvoudig, maar ParnasSys helpt! We maken gebruik van bestaande gegevens en vermijden dubbel werk.

  Naar ontwikkelingsperspectief

 • Driestar onderwijsadvies heeft een ruime ervaring in de begeleiding van scholen die een nieuw rapport willen opstellen. Er wordt begeleiding geboden om de visie op rapporteren en beoordelen helder te krijgen, om de inhoud van het rapport aan te laten sluiten bij de wensen en bij de praktijk en om het rapport te leren bouwen of te laten bouwen in ParnasSys.

  Naar digitaal rapport

 • Binnen de ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies werken tientallen onderwijsadviseurs, elk met hun eigen ervaring en expertise. Er is daarom altijd wel iemand die jou kan helpen.

We komen graag bij je langs

Wil je vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs? Laat dan je contactgegevens achter.

Bekijk ook onze scholingen

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.

 • Blijf op de hoogte!

  Elke maand Pim & Lonneke in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.