Actualiteitscheck van ParnasSys

Mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen

De ontwikkelingen binnen het onderwijs, op de school en van ParnasSys vragen om een regelmatige heroverweging van de inzet van ParnasSys ter ondersteuning van jouw schoolorganisatie en het geven van goed onderwijs. Je hebt ook allerlei concrete vragen over het systeem. Dan kan een actualiteitscheck je helpen.

Je stelt je vragen rechtstreeks vanuit je eigen ParnasSys-omgeving. Deze vragen worden dan zoveel mogelijk beantwoord door de onderwijsadviseur. Het is mogelijk dat de onderwijsadviseur tijdens het beantwoorden van de vragen direct de nieuwste ontwikkelingen meeneemt. Maar het kan ook zijn dat het laatste deel van de check gebruikt wordt om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren en/of te demonstreren.

De onderwijsadviseurs die de check verzorgen hebben zowel kennis van de ontwikkelingen in het onderwijs als van de mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen in ParnasSys. Dit verhoogt de meerwaarde van een dergelijke check voor jouw school.

Doelstellingen

  • Impuls aan de kwaliteit van jouw onderwijs
  • Tijdswinst door goede afstemming tussen de praktijk en ParnasSys
  • Antwoord op vragen met betrekking tot het gebruik van ParnasSys
  • Nieuwe mogelijkheden in ParnasSys

Bert van der Mel

Onderwijsadviseur

Driestar onderwijsadvies

De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.

Sluiten