Tijd voor de leerkracht!

Pak de regie over je klas én je agenda

De NOT staat weer voor de deur! Dit keer is onze stand omgetoverd tot het Plein van ParnasSys waar je kennis haalt, ervaringen deelt en jouw visie op IT in het onderwijs brengt. Op de ruim 200 vierkante meter vertellen we je graag meer over Parro, de leer-KRACHT-updates, onze samenwerking met Gynzy en een nieuwe innovatie. Alles staat in het teken van het teruggeven van eigenaarschap aan de leerkrachten. Dat is hoog tijd vinden wij. Het is tijd voor de leerkracht!


22 t/m 26 januari 2019


Jaarbeurs, Utrecht, Hal 2-E11

10.00 - 17.00 (woensdag tot 21.30 en zaterdag tot 16.30)


Gratis!

Nu alvast op de hoogte blijven van ontwikkelingen die jouw dagelijks werk verbeteren?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de onderwerpen die jou boeien.

Tijd voor de leerkracht

Als leerkracht ken jij jouw leerlingen als geen ander. Je weet hoe je elk kind kunt stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dat met een klas waarin Emma, Lotte, Sam en nog 25 andere leerlingen zitten? Wij helpen je weer de controle te krijgen.

Pak zelf de regie bij het inplannen van oudergesprekken, stel zelf doelen voor de toetsresultaten en volg de ontwikkeling van de leerling op de leerlijn. Wij ondersteunen je, zodat jij je weer volop kunt richten op de leerlingen. Het is tijd voor de leerkracht! Hoe? Op de NOT vertellen we je graag meer over onze drie hoofdpijlers:

Bepaal je eigen agenda

Met Parro win je het hart van iedere ouder. Informatie is makkelijk uit te wisselen en oudergesprekken zijn gemakkelijk te organiseren. Maar Parro doet meer; Parro ondersteunt jou om regie te krijgen en te houden. Door stiltemomenten in te bouwen, mogelijkheden tot het reageren uit of aan te zetten en zelf tijdsloten te bepalen voor jou - en wellicht je duo leerkracht- bij oudergesprekken, helpen we je graag een handje. Zo blijf jij de kapitein van het ouder-schip!

Laat je niet wegcijferen!

Je hebt weinig tijd om toetsen te analyseren. Toch wil je kunnen reflecteren. Daarom gaan we het makkelijker voor je maken dat jij meer inzicht hebt in de groei van je leerlingen, zodat je zo snel mogelijk actie daarop kunt nemen wanneer dat mogelijk is. Dit doen we in onze leer-KRACHT-updates; de update die jou gaat helpen bij het analyseren van de niet-methode toetsen. Wil je zien wat we nog meer in petto hebben? Kom langs op de NOT en we vertellen je hoe!

Innovatie


We doen ons best om jou als leerkracht beter te ondersteunen. Een manier om voor jou van betekenis te zijn is om de ontwikkeling van leerlingen op een makkelijker, inzichtelijker manier weer te geven. Achter de schermen zijn we daarom druk bezig met een nieuw initiatief om anders te kunnen volgen.
Ben je nieuwsgierig? Op de NOT laten we hier graag meer over zien.

parnassys-web-139.jpg

Ontdek ook meer over lesgeven met Gynzy. We vertellen je graag welke voordelen dit geeft en hoe makkelijk het is om met Gynzy te werken als je ParnasSys hebt. Natuurlijk kun je op het Plein ook meer informatie krijgen

De ParnasSys Academie, servicedesk en accountmanagers zijn ook aanwezig. Wij horen graag ideeën die jij hebt en denken mee met vraagstukken van school. Bijvoorbeeld over het vormgeven van het nieuwe schoolplan, waarbij de module van Schoolkwaliteit, mijnschoolplan, jouw school perfect bij kan helpen.

 

Kom je ook?

We kijken er naar uit om je zien op het Plein van ParnasSys!
Meld je alvast gratis aan, dan zetten wij de koffie klaar.