Op school werken wij sinds 2009 met ParnasSys, ik eerst als leerkracht/ ICT’er en nu fulltime ICT. Ik zie ICT als een hulpmiddel bij het realiseren van onderwijskundige doelstellingen, ParnasSys ontzorgt hier zoveel mogelijk in.
Loes
 

Ontzorgen

Ook is ParnasSys overal toegankelijk, zelf back-ups maken is niet meer nodig ook, geen updates, geen installatie, geen zorg, geen gefrustreerde gebruikers , kortom een uitkomst voor iedere ICT’er.Het technisch beheer wordt door ParnasSys gedaan. Daarnaast help ik mijn collega’s bekend te maken met de verschillende functionaliteiten binnen ParnasSys. Zo blijft het werken voor iedereen (ook mijn collega’s met wat minder computer affiniteit ) overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

 

Digitaal lesmateriaal

Ik heb door ParnasSys mijn handen vrij. Zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig met de inrichting van het digitaal rapport waarbij kunt u zien hoe dit in z’n werk gaat en een aantal voorbeelden hoe ik dit heb gemaakt. Ook zijn wij dit schooljaar begonnen met het inzetten van tablets en dus ook meer digitaal lesmateriaal. ParnasSys ondersteunt hierin de leerlingen en versimpelt het gesprek aan te gaan met collega’s. Ouders informeren wij sinds vorig jaar via het ouderportaal, wat is dat een ideale uitbreiding zeg!