Geen zorgen voor de ICT’er, overal toegang, geen backups, geen updates, geen installaties, geen zorg, geen gefrustreerde gebruikers: ParnasSys is voor elke ICT’er een uitkomst.

 

Alle beheerstaken worden automatisch voor jou gedaan en het programma wijst gebruikers vanzelf de weg. Je hebt dus geen omkijken naar het programma waardoor je je kunt richten op jouw primaire taak: de onderwijskundige processen in de school ondersteunen met informatie- en communicatietechnologie.

Goede ondersteuning

Bij de implementatie van ParnasSys in school leren we elke gebruiker in een kort en praktisch traject hoe het leerlingvolgsysteem gebruikt moet worden.
Daarna kunnen de gebruikers er mee werken. Als ze toch nog vragen hebben, komen ze er met de online zelfcursussen, online (beknopte) handleidingen en veelgestelde vragen en onze online helpdesk op elk tijdstip van de dag uit. Voor de contactpersoon van de school is er een telefonische helpdesk beschikbaar.

Gebruikersrollen

Je kunt ParnasSys afstemmen op de individuele gebruiker. Door medewerkers in ParnasSys een rol toe te kennen, zien zij alleen die onderdelen van het leerlingvolgsysteem die horen bij die rol. Daarmee houd je het programma ook overzichtelijk voor de medewerkers die minder affiniteit hebben met computergebruik.

 

← terug naar ParnasSys