Makkelijker en beter werken

Niets wordt zoveel gebruikt in de school als het leerlingadministratiesysteem. Daarom werkt ParnasSys soepel, vanzelfsprekend en overzichtelijk. Opleiding heeft u hier niet voor nodig. Een handleiding en een korte uitleg bij de start zijn voldoende om er met plezier mee te werken.

Leerlingengegevens invoeren

Leerlingen invoeren gaat snel en gemakkelijk in ParnasSys: met een eenvoudig digitaal inschrijfformulier, dat alle belangrijke velden bevat. Als de ouders het inschrijfformulier van ParnasSys gebruiken, is het invoeren van de gegevens nog makkelijker.

Export van gegevens

De GGD, de oudercommissie, de burgerlijke gemeente: allerlei instanties kunnen u vragen om gegevens. ParnasSys geeft u de mogelijkheid gegevens te exporten naar lijsten en overzichten. U selecteert zelf de gegevens, op basis van de vraag. Met een paar muisklikken kunt u iedereen dus van dienst zijn en flexibel inspelen op de vraag.

Correct invoeren

Om foutieve invoer van gegevens te voorkomen, is in ParnasSys gebruik gemaakt van landelijke tabellen, zoals de postcodetabel en de landentabel. Daarnaast zitten er op veel velden controles, zodat de gegevens bij de invoer zuiver blijven.

BRON uitwisseling

De uitwisseling van gegevens met BRON is een regelmatig terugkerende klus. In ParnasSys is de BRON uitwisseling gebruiksvriendelijk geregeld.

Roosters maken

Het plannen van ouderavondgesprekken is sinds ParnasSys geen probleem meer . U maakt het rooster en vult eventueel de voorkeur van ouders in. In een handomdraai is het rooster compleet en kunt u de bijbehorende uitnodiging per gezin afdrukken.