Al bekend met Zien!? Bekijk de video

Categorie: Nieuws, Zien!

Gepubliceerd op:

Ben jij al bekend met Zien!? Tijdens onze gratis Zien!-spreekuren horen we vaak reacties als: “Wow, zit dat allemaal inmiddels in Zien!? Dat had ik eerder willen weten.” Of “Oh, is het de bedoeling dat leerkrachten Zien! apart invullen?” Bekijk daarom nu onze introductievideo en meld je aan voor een gratis spreekuur!

Vraag jij jezelf ook wel eens af of jij of je ib’er/gedragsspecialist de brede mogelijkheden van Zien! wel kent en of Zien! optimaal wordt benut in je school? Wanneer je vertegenwoordigers van minimaal vijf verschillende scholen bij elkaar brengt, komen we gratis naar jullie toe voor een update. Je wordt geïnformeerd over actuele ontwikkelingen en we dagen je uit om in de spiegel te kijken of je Zien! goed gebruikt. Klik hier voor meer informatie over de Zien!-spreekuren of om een afspraak te maken.

Wil je liever eerst meer weten over Zien! en wat je er allemaal mee kan? Onderwijsadvideur Bert van de Waerdt vertelt je er graag meer over. In vijf minuten presenteert hij het brede spectrum van de mogelijkheden die er zijn om het sociaal-emotioneel functioneren van leerlingen te versterken.

Tip: bekijk deze video met je team en ga met elkaar in gesprek over punten waar je tevreden over bent en waar je mogelijkheden ziet om dingen te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan manieren om leerlingbetrokkenheid groter maken, de handelingssuggesties meer te benutten, intervisie te verdiepen of oudergesprekken meer inhoud te geven. Ontdek de kansen die er zijn! Klik snel op de video hieronder.

Bert van de Waerdt

Onderwijsadviseur

Bert van de Waerdt