Combineer Parro en Gynzysoftware bij onderwijs op afstand

Categorie: Parro, ParnasSys, Oudercommunicatie, Nieuws

Gepubliceerd op:

Wil je weten hoe je kan inspelen op de niveauverschillen van jouw leerlingen? Volg dan een van de online cursussen van de Gynzy Academie en ontdek hoe je leerlingen in deze tijd (en straks weer op school) onderwijs op maat kunt bieden met Gynzy. Met de ouders communiceer je vooraf en achteraf via Parro. Zo ben je met alle betrokkenen in contact. 

Cursussen verwerkingssoftware

In deze cursussen gaan we specifiek in op de uitdagingen van de huidige tijd, waarin onderwijs op afstand wordt geboden én waarin straks leerlingen met een verschillende startsituatie terugkomen op school. Je krijgt praktische tips hoe je de verwerkingssoftware kunt benutten om onderwijs op maat geven. Daarnaast gaan we in op hoe je als de leerlingen weer op school onderwijs krijgen, de niveauverschillen goed in beeld kunt krijgen en daar op af kunt stemmen in je instructies en begeleiding. 

Klik hier voor meer informatie over deze cursus en om je aan te melden.

Naast de geplande cursussen (waar je als persoon je voor kunt inschrijven) bieden we ook online teamscholingen. De inhoud wordt in overleg bepaald.

De middagen worden geleid door ervaren onderwijsadviseurs van de Gynzy Academie. De kosten voor deelname zijn slechts €99,- per persoon per middag.

Vernieuwd digibord en instructielessen ‘op afstand’

We attenderen je daarnaast op het aanbod ‘online scholing digibord bij onderwijs op afstand’. Tijdens deze scholing maakt het team actief kennis met het nieuwe bord van Gynzy. Ook krijgt het team praktische tips over de inzet van deze bordsoftware bij het verzorgen van onderwijs op afstand (en voor op termijn: het onderwijs in de groep).

We gaan in op de mogelijkheden van de instructielessen van Gynzy en hoe je deze kunt aanpassen aan de behoeften van jouw leerlingen. Ook gaan we in op hoe je het digibord kunt inzetten om leerlingen te instrueren en onder begeleiding te laten leren, terwijl ze niet fysiek bij je in de klas zitten. Bijvoorbeeld via Microsoft Teams.

Meer informatie

Voor het complete aanbod van de Gynzy Academie kun je op onze website terecht. Voor vragen kun je contact opnemen met onderwijsadviseur Jan de Waard.

Jan de Waard

Onderwijsadviseur

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.