Doorontwikkeling Leerlijnen binnen ParnasSys

Categorie: Nieuws, Leerlijnen

Gepubliceerd op:

Heb je zelf goede ideeën over hoe ParnasSys en de module Leerlijnen nog beter kunnen aansluiten bij de praktijk? Geef het door via de ideeënhoek! Een aantal eerste handigheidjes worden binnenkort al doorgevoerd. Lees het in dit artikel.

Nieuwe leerdoelkoppelingen in sublesgroep vereenvoudigd

Heb je een sublesgroep met veel leerdoelen, waaraan je meerdere nieuwe leerlingen wilt toevoegen? Dan moet je voor elke leerling voor elk leerdoel nu een vinkje zetten om de leerling aan dat leerdoel te koppelen. ParnasSys gaat dat eenvoudiger maken. Middels een checkbox kun je dan per leerdoel voor alle leerlingen tegelijk een vinkje zetten, in plaats van dat je alle leerlingen één voor één aan moet vinken.

Werkplan leerling opvragen: sublesgroepenfilter

Bij het opvragen van het overzicht Werkplan leerling zie je niet (meer) welke sublesgroepen de leerling deel van uitmaakt. Daardoor kun je niet gericht selecteren welke werkplannen je wilt hebben. De kolommen op het scherm gaan aangepast worden, zodat je de namen van de sublesgroepen weer ziet voor je selecteert welke werkplannen je precies wilt opvragen.

Ideeënhoek

Heb je ideeën over hoe de module Leerlijnen of ParnasSys zelf nog beter aan kan sluiten op de praktijk? Je kunt je feedback delen met ParnasSys via de ideeënhoek. Je idee komt terecht bij het juiste productteam. In de nieuwsbrief van ParnasSys wordt gedeeld welke ideeën er zijn gebruikt bij doorontwikkelingen. Denk mee!

Bertine Haverhals

Coördinator ParnasSys Academie

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.