Je Leerlijnen jonge kind-kennis opfrissen

Categorie: Nieuws, Leerlijnen, Jonge kind

Gepubliceerd op:

Werken jullie op school al weer even met de Leer- en ontwikkelingslijnen jonge kind? Dan is het goed om weer eens met elkaar te kijken of je de leerlijnen optimaal inzet en je alle nieuwe mogelijkheden hebt toegepast. We kijken graag met je mee.

Opfrisbijeenkomst 

Wanneer je al een aantal jaar met een module werkt, is het goed om te kijken of jullie nog optimaal aan het werk zijn. Zo zijn er in de laatste jaren nieuwe ontwikkelingen geweest in de module en in ParnasSys, die je mogelijk nog niet optimaal inzet. Ook hebben we nieuwe materialen ontwikkeld. Misschien kun je de leerlijnen ook nog beter aan laten sluiten bij de eisen die de inspectie nu stelt aan het onderwijs in de groepen 1 en 2. We kijken graag met je mee! 
 
Wil je hierover in gesprek, of wil je zo’n opfrisbijeenkomst (met het team) organiseren? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kunnen we tijdens zo’n bijeenkomst ook een verdiepingsslag maken, bijvoorbeeld door aan de slag te gaan met één van de leergebieden. 

Cursussen 

Naast deze teambijeenkomsten op locatie, bieden we ook enkele cursussen aan om je optimaal te kunnen laten werken met de Leer- en ontwikkelingslijnen jonge kind. Zo zijn er wellicht inmiddels nieuwe leerkrachten gestart, die de startscholingen hebben gemist. Zij kunnen gebruik maken van de scholing voor starters
 
Heb je als ib’er of onderbouwcoördinator het idee dat je de kleuterleerkrachten beter zou kunnen begeleiden bij het werken met de leerlijnen en het toepassen van alle informatie die je daaruit kunt halen? Ook hiervoor bieden we een prachtige cursus aan

Hetty Berkhout

Onderwijsadviseur jonge kind

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.