Leerlijn voor hoogbegaafden – meer info op Acadin-congres

Categorie: Nieuws, Hoogbegaafdheid, Leerlijnen

Gepubliceerd op:

Gericht aan de slag met hoogbegaafde leerlingen? Binnen de module leerlijnen in ParnasSys is een prachtig pakket beschikbaar met doelen en lessuggesties; onder andere Acadin-activiteiten. Tijdens het gratis online Acadin-congres kom je meer te weten over deze leerlijnen én over inhouden van Acadin. 

Tijdens dit online congres op 7 oktober kun je verschillende workshops volgen. In één daarvan vertellen wij je meer over hoe je met het leerlijnenpakket Kader voor Ontwikkeling (nu DVO) van SLO aan de slag kunt gaan. Graag laten we je zien hoe je met behulp van dit leerlijnenpakket concrete doelen kunt stellen voor leerlingen of groepen leerlingen op het gebied van de 21e-eeuwse vaardigheden.

Lessuggesties

Het mooie is, dat al deze doelen een set met concrete lessuggesties hebben. Een groot aantal van deze lessuggesties komt uit Acadin. Je het pakket KvO gebruiken om te plannen en doelen te stellen voor de leerlingen; vervolgens kun je dan uit Acadin gericht opdrachten kiezen die jou en de leerlingen helpen om de gekozen doelen te gaan bereiken. Zo maak je meteen een mooie koppeling tussen de leerlijn en Acadin.

Meer weten over deze leerlijnen en de koppeling met Acadin? Schrijf je in voor het gratis congres, lees meer op onze website over deze leerlijnen of neem contact met ons op!

 

Martine Blonk

Onderwijsadviseur

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.