Een kijkje achter de schermen

Categorie: Nieuws, ParnasSys, ParnasSys Leerkracht

Gepubliceerd op:Hai ik ben Ted.

Ik werk al ruim 12,5 jaar als programmeur, waarvan iets meer dan een jaar bij ParnasSys. Naast programmeur ben ik ook de Scrum master van het team. Ik schrijf de code voor ParnasSys en zorg dat de rest van het team zo efficiënt mogelijk kan werken. En als er muziek moet worden gemaakt voor collega's dan ben ik daarbij!

Waarom is jouw baan zo tof?

Mijn baan is tof omdat ik continu bezig ben met het oplossen van complexe problemen. Hetzij het meedenken hoe we leerkrachten het beste kunnen ondersteunen dan wel het vervolgens omzetten in daadwerkelijke code.

En wat doe je dan precies?

Ik ben continu bezig om de wensen van leerkrachten om te zetten naar functionaliteit binnen ParnasSys. Dit betekent dat ik samen met nog een heleboel andere collega’s de code voor het systeem ParnasSys schrijf. Zo zorgen we er voor dat ParnasSys goed werkt en het doet wat het moet doen

Wat is jouw persoonlijke missie in je baan?

Samen met een fantastische groep collega’s iets maken waar mensen uit het onderwijs iets aan hebben. Het woord “samen” is hierin het belangrijkst. De interactie met mensen is hetgeen waar ik voldoening uit haal. Het samen werken naar een gezamenlijk doel.

Wat is jouw wens voor het onderwijs?

Ik zou graag zien dat de leerkracht weer echt in zijn kracht wordt gezet. Dat ze minder bezig zijn met alle randzaken en veel meer met de hoofdzaak, namelijk het lesgeven aan kinderen.

Benieuwd waarom ParnasSys zo tof is?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om elke maand toffe nieuws in je inbox te krijgen.