Een kijkje achter de schermen

Categorie: Nieuws, ParnasSys

Gepubliceerd op:Hai ik ben Carolien

Ik werk sinds juli 2016 als 1e-lijns servicedeskmedewerker bij ParnasSys.

Waarom is jouw baan zo tof?

Dagelijks heb ik met veel verschillende mensen te maken. Ik kan ze helpen bij het oplossen van de vragen en problemen waar ze mee te maken krijgen tijdens het gebruik van ParnasSys. Dit doe ik door ze telefonisch te woord te staan en door ze zoveel mogelijk direct te helpen om weer verder te komen met datgene waar ze bij vastliepen in ParnasSys.

En wat doe je dan precies?

’s Ochtends zit ik aan de telefoon om klanten rechtstreeks antwoord te geven op hun vragen. Als de vragen niet direct beantwoord kunnen worden, vragen wij de klant om een ticket aan te maken. Zo kunnen wij de problemen uitzoeken en zoveel mogelijk oplossen.

’s Middags beantwoord ik tickets met vragen of zet ik deze vragen door naar de 2e-lijners. Zij pakken de vragen op die wij op de 1e lijn niet direct kunnen beantwoorden.

Wat is jouw persoonlijke missie in je baan?

Mijn persoonlijke missie is om de aan mij voorgelegde problemen zo serieus mogelijk, en als het kan met een lach en indien mogelijk een beetje humor, op te pakken. Met als doel dat de klant daarna weer zelf verder kan en begrijpt waarom iets niet lukte. Of ziet dat het echt om een bug gaat die zo snel mogelijk opgelost wordt.

Daarnaast vind ik het belangrijk om de dingen die ik zelf niet begrijp zo goed mogelijk uit te zoeken. Zo kan ik ze een volgende keer zelf oplossen of uitleggen aan een collega.

Wat is jouw wens voor het onderwijs?

Mijn wens voor het onderwijs is dat de druk, die in hoge mate aanwezig is, beter verdeeld kan worden. Hier helpen wij aan mee door te luisteren naar onze klanten en ook aan te geven hoe ze iets beter of eenvoudiger kunnen doen.

Ook wens ik dat iedere leerling het onderwijs en de aandacht kan krijgen die nodig is, doordat aan onze kant de administratieve rompslomp eenvoudiger en beter gemaakt wordt en er daardoor meer tijd overblijft voor de leerlingen.

Benieuwd waarom ParnasSys zo tof is?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om elke maand toffe nieuws in je inbox te krijgen.