Een kijkje achter de schermen

Categorie: Nieuws

Gepubliceerd op:Hai ik ben Laura.

Sinds 2017 werk ik met alle plezier als Informatieanalist bij Ultimview. Ik houd me bezig met de vraag hoe we onze producten het beste kunnen invullen.

Wat doe je dan precies?

In mijn rol houd ik me bezig met verschillende aspecten. Ik kijk naar wet en regelgeving, praat veel met klanten om te kijken waar jullie behoefte ligt en welke informatie jullie nodig hebben en kijk naar de data uit het systeem.

Waarom is jouw baan zo tof?

Ik heb veel variatie in mijn baan, waarbij de nadruk ligt op het verwerken van onderwijsdata. Aangezien ik ook opgeleid ben als wiskundedocent, is dit voor mij een enorm leuke uitdaging. Tijdens mijn opleiding en als docent kwam ik veel situaties tegen waarin we het gebruik van onderwijsdata beter tot zijn recht kunnen laten komen. Nu heb ik de mogelijkheid om deze verbeteringen door te voeren.


Wat is jouw persoonlijke missie in je baan?

Het is mijn doel om onderwijsdata meer betekenis te geven en begrijpelijk te maken. We hebben enorm veel data en deze data moet goed gepresenteerd worden. Daarvoor hebben we in Ultimview diverse dashboards. Ik vind het belangrijk dat deze dashboards gebruiksvriendelijk zijn, zodat het zinvol is voor jullie.

Wat is jouw wens voor het onderwijs?

Mijn wens is dat uiteindelijk iedere gebruiker controle heeft over zijn eigen data en hier betekenis aan kan geven. 

Benieuwd waarom ParnasSys zo tof is?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om elke maand toffe nieuws in je inbox te krijgen.