NT2-leerlijnen: wat zijn je wensen en ervaringen?

Categorie: Leerlijnen, Nieuws

Gepubliceerd op:

Steeds meer scholen geven onderwijs aan leerlingen die nog geen (goed) Nederlands spreken. Hoe volg je de ontwikkeling en plan je passende doelen voor NT2-leerlingen? Graag horen we je wensen en ervaringen.

Binnen de module leerlijnen is een leerlijnenpakket van de SLO beschikbaar voor NT2-leerlingen. Mogelijk maakt je school er gebruik van.  

Welke (aanvullende) wensen heb je voor het volgen van de ontwikkeling en het plannen van het onderwijs aan NT2-leerlingen? We zijn aan het verkennen of we samen met scholen de bestaande leerlijnen kunnen aanvullen of nieuwe leerlijnen kunnen ontwikkelen om nóg beter te zorgen voor praktische handvatten bij het onderwijs aan deze kinderen.

Graag ontvangen we je vragen en suggesties, zodat we ze mee kunnen nemen in de planvorming. 

Als je interesse hebt om mee te denken en/of als je op de hoogte gehouden wilt worden van ontwikkelingen, nodigen we je ook uit om te reageren. Wanneer je aan de slag wilt met de al beschikbare leerlijnen, kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.  

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.