Parro-berichten direct vanuit Gynzy versturen

Categorie: Parro, Oudercommunicatie, Nieuws

Gepubliceerd op:

Door de onlangs aangekondigde nieuwe coronamaatregelen zullen scholen de komende weken weer massaal overstappen naar onderwijs op afstand. Om dit in goede banen te leiden, gebruik veel scholen Parro als communicatiemiddel en Gynzy als digitaal leerplatform. Gebruik je beide systemen? Dan wordt het voor leerkrachten eenvoudiger om te communiceren met ouders en via hen met leerlingen.

Of je nu het huiswerk deelt, je leerlingen een compliment geeft of extra uitleg geeft aan een specifieke leerling: dankzij de integratie tussen Parro en Gynzy doe je dit vanuit één centrale plek, zonder tussen de verschillende systemen te hoeven schakelen. Leerkrachten kunnen direct vanuit Gynzy communiceren (één platform voor leerkrachten) en ouders worden via Parro ondersteund in het gebruik van de leerstof uit Gynzy (één platform voor ouders).

Zo werkt het

In Gynzy vind je de Parro-knop rechtsboven in Actueel of op de leerlingkaart. De Parro-integratie is gekoppeld met jouw ParnasSys-gegevens, zodat je meteen een duidelijk overzicht hebt van jouw leerlingen en de verschillende groepen.

Nog geen Parro of Gynzy?

Maak je gebruik van Gynzy, maar heb je geen Parro? Geen probleem, je kunt direct een pilot starten en Parro twee maanden kosteloos uitproberen. Zie hier voor meer informatie. Al wel Parro, maar nog geen Gynzy? Maak dan via deze link een gratis account aan.  

Wat is Gynzy?

Gynzy is een digitaal leerplatform ontwikkeld voor het basisonderwijs. In Gynzy vind je meerdere leermiddelen: digibordsoftware voor interactieve instructie en kant-en-klare lessen. Maar ook een persoonlijke leeromgeving waarmee de leerlingen digitaal kunnen verwerken met adaptieve lesstof. Met Gynzy kan jij de lesstof van jouw huidige methode volledig vervangen.Dit maakt het een ideaal middel voor onderwijs op afstand.

Wat is Parro?

Via Parro heb je als ouder en als leerkracht alle belangrijke en leuke informatie bij de hand, netjes verzameld in één app. Elkaar op de hoogte houden met foto’s en belevenissen via Parro is een eitje door een combinatie van groepsbrede mededelingen en persoonlijke berichten.