Terugblik op een geslaagde academiedag

Gepubliceerd op 17 april 2019

Tijdens de ParnasSys Academiedag zochten we samen naar mogelijkheden om werkdruk in het onderwijs te verminderen, de kwaliteit van de leerlingenzorg te verbeteren en schoolontwikkeling een (verdere) impuls te geven.

Onze Onderwijsadviseurs gaven persoonlijk advies en er was veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

 Tijdens de ParnasSys Academiedag zochten we samen naar mogelijkheden om werkdruk in het onderwijs te verminderen, de kwaliteit van de leerlingenzorg te verbeteren en choolontwikkeling een (verdere) impuls te geven. Onze Onderwijsadviseurs gaven persoonlijk advies en er was veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Met collega's en experts.

Programma
Deelnemers konden verschillende workshops volgen, zodat ze hun eigen middag konden samenstellen. Daarnaast presenteerden we ook het scholingsaanbod van de ParnasSys Academie voor het komend cursusjaar. Benieuwd je naar dit aanbod en wil je weten of er een cursus voor jou bijzit? Klik hier of kijk op parnassys.nl/academie.

Aanwezigen hadden de mogelijkheid om vast een aantal nieuwe scholingen zelf te ervaren. Zo organiseerden we de workshops:

ParnasSys Academiedag 2020
Natuurlijk organiseren we ook volgend jaar weer een ParnasSys Academiedag, dus houd 8 april 2020 vrij in je agenda! Het is ook mogelijk om je hier vast aan te melden, dan houden we je op de hoogte van het programma.

Kan je niet wachten tot volgend jaar en wil je vast kennismaken met de thema's of direct aan de slag? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.