Training ‘Parro & oudercommunicatie – juist nu'

Categorie: Parro, Oudercommunicatie, Nieuws

Gepubliceerd op:

Je vak als leerkracht ziet er momenteel heel anders uit. Je geeft virtueel les, ziet de kinderen niet voor je en je moet het leerproces loslaten – deze ligt namelijk voor een groot deel in de handen van de ouders. Daarom is ouderbetrokkenheid en een goed contact met ouders juist nu enorm belangrijk! Maar hoe geef je dit op de juiste wijze vorm? In de anderhalf uur durende training ‘Parro & Oudercommunicatie – juist nu’ gaan we in op deze vraag, en ook hoe Parro je hierbij van dienst kan zijn!

Een digitaal huisbezoek en meer

Welke vragen stel je aan ouders in een gesprek? Hoe vaak neem je contact op? En hoe zorg je voor een goede relatie met ouders omdat dit, juist nu, zo enorm belangrijk is? Belangrijke vragen, maar in deze tijd – waarin al zoveel op je afkomt als leerkracht – kan het soms lastig zijn hier een weg in te vinden. Heb je al eens nagedacht over een digitaal huisbezoek? Heb je gelijk een contactmoment met je leerling én de ouder te pakken! Tijdens deze training komt dit allemaal aan de orde. 

De meerwaarde van Parro – juist nu

Een communicatieapp als Parro kan je goed helpen de oudercommunicatie op eenvoudige wijze vorm te geven. Hoe handig is het om ouders op een laagdrempelige wijze hun vragen kunnen te laten stellen en bijvoorbeeld de weekplanning door te geven? In de training kijken we naar de technische kant – hoe werkt de app – zodat je ‘m gelijk kunt gaan gebruiken in het contact met de ouders. Ook geef ik je enkele tips waarom Parro – juist nu – zo ontzettend handig is. 

Niet missen dus! 

Zo’n maatwerk-training als ‘Parro & Oudercommunicatie – juist nu’ moet je niet missen dus! Heb je vragen over de training of wil je direct de online training aanvragen voor je team? Neem dan contact met me op.  
Voor ons volledige aanbod over oudercommunicatie, Parro en het ouderportaal zie hier.

Gouwe Academie

De Academie van ParnasSys van Gouwe Academie biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.