Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ParnasSys nieuws! We sturen je handige tips over het gebruik van ParnasSys, nieuwe ontwikkelingen en soms ook unieke aanbiedingen toe.

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden voor de ParnasSys nieuwsbrief.

ParnasSys gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.  Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via relatiebeheer@parnassys.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Lees onze privacystatement.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required
Ik wil ├ęcht op de hoogte blijven *
Ik ben een
Ik heb interesse in
  • NOT 2019

    Pim, Lonneke en het hele team van ParnasSys zie je op de NOT. Kom jij ook?

  • Nieuwe website

    De ParnasSys website is compleet vernieuwd! Heb je Mark al ontmoet? Elke maand geeft hij tijdig tips om jou door het schooljaar te helpen.

  • Breng je schoolplan tot leven

    Naast dat Mijnschoolplan je helpt bij het schrijven van je schoolplan, helpt het ook om ervoor te zorgen dat de benoemde speerpunten echt worden opgepakt in de dagelijkse praktijk. Bekijk de mogelijkheden hier.