Tijd voor de leerkracht!

Pak de regie over je klas én je agenda

Parro logo

Pak de regie op oudercommunicatie!

Herken jij de uitdaging om ouders meer te betrekken bij het onderwijs? Vaak lukt dit wel, maar kost het veel tijd en energie. De echte uitdaging ligt bij ouders betrekken bij de ontwikkeling van hun kind, waarin jij de controle hebt! En dit is nu juist het doel van Parro.

Met Parro win je het hart van iedere ouder. Informatie is makkelijk uit te wisselen en oudergesprekken zijn gemakkelijk te organiseren. Maar Parro doet meer; Parro ondersteunt jou om regie te krijgen en te houden. Door stiltemomenten in te bouwen, mogelijkheden tot het reageren uit of aan te zetten en zelf tijdsloten te bepalen voor jou - en wellicht je duo leerkracht- bij oudergesprekken, helpen we je graag een handje. Zo blijf jij de kapitein van het ouder-schip!  

leer-kracht-updates-v3 (1).png
 

Iedere leerling is uniek en als leerkracht wil je het beste uit elk kind halen. Je observeert leerlingen, analyseert denkprocessen en reflecteert op didactiek. Het analyseren van toetsresultaten is een manier om te toetsen of een leerling op het niveau zit dat jij van hem verwacht.

Ons doel is om jou meer regie te geven. Dit kunnen we doen door jou sneller en gemakkelijker inzicht te geven.

Tijd voor de leerkracht

Als leerkracht ken jij jouw leerlingen als geen ander. Je weet hoe je elk kind kunt stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dat met een klas waarin Emma, Lotte, Sam en nog 25 andere leerlingen zitten? Wij helpen je weer de controle te krijgen.

Pak zelf de regie bij het inplannen van oudergesprekken, stel zelf doelen voor de toetsresultaten en volg de ontwikkeling van de leerling op de leerlijn. Wij ondersteunen je, zodat jij je weer volop kunt richten op de leerlingen. Het is tijd voor de leerkracht!

Samenwerking met Gynzy

 Hoe werken we samen met Gynzy?

Zet hier een teaser neer!

En meer!

Onze productspecialists, relatiebeheerders en natuurlijk de ParnasSys Academie zijn aanwezig bij de NOT. Kom gerust langs om kennis te maken, een kopje koffie te drinken, of je vragen over ParnasSys te stellen.

Overtuigd? Kom een kijkje nemen bij ons! We staan met het Plein van ParnasSys bij de entree van de NOT (elke dag open om 10u).