Wie is Pim?

Categorie: Nieuws

Gepubliceerd op:

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wie nu Pim en Lonneke zijn van wie je elke maand mails ontvangt. Daarom stel ik me graag aan je voor!

Ik ben Pim Koteris, 28 jaar en woon in Amersfoort. Sinds anderhalf jaar werk ik als relatiebeheerder voor ParnasSys. Dat ik in mijn carrière iets met het onderwijs zou gaan doen, is niet vreemd. Met een zus, tante en twee nichten als juf kon ik tijdens verjaardagen en het kerstdiner niet om de onderwijsgesprekken heen. Ik begeef mij vooral bij scholen en besturen in Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en Flevoland. In mijn vrije tijd kook ik graag, sport ik drie keer per week en mag ik graag een mooie reis maken. Hoogtepunt tot nu toe is mijn reis naar Nieuw-Zeeland vorig jaar!

Wil je meer weten? Ook komend schooljaar ben ik weer op de pleindagen te vinden. Het lijkt me leuk om je daar te ontmoeten!

 • Nieuwe tips van Mark!

  Elke maand geeft Mark tips om jou door het schooljaar te helpen.

 • Breng je schoolplan tot leven

  Het schoolplan schrijven, speerpunten uitzetten en integreren in je dagelijkse taken; dat kan met Mijnschoolplan!

 • Blijf op de hoogte!

  Tips, ontwikkelingen en actuele nieuwtjes vind je in onze blog. Zo blijf je op de hoogte.

 • Pleindag Goes

  Haal, breng en deel kennis en ervaringen op de Pleindagen. De eerstvolgende: 15 mei, Goes