Parro in actie!

Bekijk hoe het werkt en haal alles uit Parro.

First things first

Om aan de slag te gaan met Parro, dien je eerst je groepen te kiezen op het startscherm van Parro.

Via Beheer kies je welke groepen je wilt tonen in Parro, Synchroniseer gebruik je om nieuwe leerlingen of andere wijzigingen vanuit ParnasSys op te halen.

Synchroniseer & Beheer kun je te allen tijde gebruiken om je groepskeuze aan te passen.

Communiceren:
Mededelingen

Bereik ouders en collega's snel en veilig met één-op-één berichten of door middel van een mededeling aan de groep of zelfs hele school. Het zoeken naar telefoonnummers, e-mailadressen is verleden tijd. Weg zijn de zorgen van verloren briefjes.

Mededelingen in actie

Communiceren:
Gesprekken

Snel iets bespreken met een ouder of collega? Start veilig en snel een één-op-één gesprek. Je kan ook een groepsgesprek aanmaken. Bepaal zelf wanneer je bereikbaar bent om het gesprek aan te gaan. Alles in Parro is beveiligd en onzichtbaar voor de buitenwereld.

Gesprekken in actie

Organiseren:
Agenda

Organiseer je een sportdag, schoolreisje of sponsorloop? Met Parro bespaar je veel tijd en energie. Regel moeiteloos de vrijwilligers, materialen of donateurs! Nooit meer afwachten of iedereen de briefjes wel inlevert, maar Parro laat realtime zien wie er materialen levert en/of vrijwilliger wil zijn. Ofwel: Zeg maar dag tegen de briefjes!

Agenda in actie

Organiseren:
Gespreksplanner

Ben je op zoek naar het eenvoudig plannen van oudergesprekken, maar dan zonder de chaos van de papiertjes? Wellicht is de Parro Gespreksplanner voor jou dé oplossing. De Parro Gespreksplanner bespaart je als leerkracht veel tijd met het plannen van oudergesprekken. Ouders kunnen zichzelf rechtstreeks via Parro inschrijven op tijdstippen die jij voor je eigen groep hebt aangemaakt.

Gespreksplanner in actie

Privacy:
Voorkeuren registreren en inzien

Voortaan geen gedoe meer met briefjes uitdelen, mailtjes opstellen en vervolgens alles handmatig overtikken. Ouders kunnen via Parro hun privacy-voorkeuren aangeven, waarna dit automatisch geregistreerd wordt in ParnasSys. Leerkrachten kunnen vervolgens de privacy-voorkeuren inzien in Parro, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een foto.

Privacy-voorkeuren in actie

Dit wil ik gebruiken!