Parro's tijdlijn

Bekijk waar we naartoe varen en waar we vandaan gekomen zijn

What's next?

Blijf deze site in de gaten houden om te zien waar Parro heen vliegt. Heb je goede ideeën? Laat het ons weten!


Op de hoogte blijven van het laatste Parro nieuws? Dit vind je tegenwoordig in de Parro app zelf!

Onder groepen -> rechts bovenin ->

Eén inlog voor Parro en Ouderportaal

Maak je gebruik van beide applicaties? Dan hoeft een ouder nog maar één gebruiksnaam en wachtwoord onthouden om in te loggen.

Augustus 2020

Verbetering agenda import

Het importeren van meerdere agenda items tegelijk wordt nog makkelijker.

Juni 2020

De agenda van Parro synchroniseren met je eigen agenda

Synchroniseer de Parro agenda, met alle activiteiten van school met je eigen agenda. Zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

Januari 2020

Alle betrokkenen in één gesprek

In plaats van een 1-op-1 gesprek of een groepsgeprek kun je nu ook een gesprek voeren met alle verzorgers en betrokken leerkrachten van een kind.

Juli 2019

Wie het kleine niet eert...

Parro pakt deze maand wat kleiner grut op. Onder andere heb je meer controle over agenda-notificaties. Verder helpen we je om foutjes in de agenda te voorkomen en krijgt de support-afdeling een update.

April 2019

Wie moet zich nog inschrijven?

Zie in één oogopslag welke kinderen nog niet ingeschreven zijn voor de gespreksronde.

Maart 2019

Welkom nieuwkomers!

Kinderen die binnenkort in de klas komen, worden alvast getoond in Parro. Neem de ouders nu al mee in de communicatie via Parro, kunnen zij ook even wennen.

Februari 2019

Dat ruimt lekker op

Volg je nog groepen van twee schooljaren terug? Dan zullen die binnenkort verdwijnen. Data die er niet is, kan immers ook niet op straat belanden. Daarom doen we dit voortaan ieder jaar, wel zo veilig ;-) #avg

Februari 2019

Privacy-voorkeuren inzicht

Mag ze wel of niet op de foto? Met Parro zie je het in een oogopslag, precies op de momenten waar je het moet beslissen.

Januari 2019

Foutje gemaakt? Parro lost het op

Verkeerd geplaatste teksten of foto's zijn vanaf nu te verwijderen. Bovendien kunnen ouders zichzelf van oude groepen ontkoppelen. Ruimt lekker op!

November 2018

Gespreksplanner verzendopties

De automatische verzendopties zijn terug! Stel van te voren in vanaf wanneer de ouders zich mogen inschrijven en geef een deadline aan.

September 2018

Privacy-voorkeuren

Parro was al AVG-proof. Daarnaast maken we het ook mogelijk voor ouders om direct via Parro hun privacy-voorkeuren op te geven en te administreren in ParnasSys. Scheelt weer briefjes overtypen!

Augustus 2018

Ouders uitnodigen

Het uitvoeren van de jaarovergang is wederom verbeterd. Nodig alle nieuwe ouders uit en zet bestaande ouders direct door naar de nieuwe groepen. Zo heeft iedereen snel toegang tot Parro.

Augustus 2018

Agenda importeren

Meerdere agenda items in één keer aanmaken is nu binnen handbereik. Importeer bijvoorbeeld gemakkelijk de agenda vanuit ParnasSys. Ook nieuw: meerdaagse agenda items.

Augustus 2018

Gespreksplanner GPS

Gemakkelijker, Praktischer en Sneller.

Een verhoogde flexibiliteit zorgt ervoor dat je de nieuwe planner precies naar jouw wensen kunt instellen. Ook nieuw: kies welke leerlingen op gesprek komen.

Juli 2018

AVG

Parro is sinds begin dit jaar AVG-ready.
Heb je vragen of tips? Let us know

Mei 2018

E-mails en ongelezen berichten

Parro snapt steeds beter wat je hebt gelezen en wat niet.

Bericht gemist? Parro heeft een e-mail vangnet. Dit kun je nu instellen op een voor jou perfect moment.

April 2018

Microsoft schoolportaal

Begin 2018 kun je als leerkracht ook met je Microsoft schoolportaal account (single sign on) inloggen op Parro!

Maart 2018

Mededelingen klaarzetten op web

Het inplannen van mededelingen kan nu ook op onze webversie. Zet bijvoorbeeld alvast een herinnering voor de ouderavond klaar en de ouders ontvangen hem op het ingestelde tijdstip.

Februari 2018

Makkelijk bijlagen & filmpjes delen

Bijlagen met de hele klas delen kon al langer, maar nu kun je ook bijlagen en filmpjes in gesprekken versturen. Wel zo handig!

Februari 2018

Uitpakken - Chat update!

Het kadopapier is eraf. Onder de respondenten was een update van de Parro Chat het meest geliefd. Deze komt live met de kerst update.

December 2017

Kerstcadeau

December is een feestmaand. Als traktatie gaan we deze hele maand diverse feedback en wensen van afgelopen kwartaal proberen in te wilgen. Welke? Dat blijft nog even in kadopapier verhuld.

December 2017

Inloggen & Multi-account

Multi-account komt naar alle platformen! Ben je ouder en leerkracht? Wissel van account zonder opnieuw in te loggen. Dit werkt ook voor meerdere leerkracht accounts.

Single Sign On komt naar alle platformen. Hiermee kun je met je eigen schoolaccount* inloggen op Parro.
*) mits ParnasSys dit reeds bij jouw school ondersteunt

November 2017

Onboarding

Parro wil jou en je school nog beter begeleiden bij het starten en prettig gebruiken van Parro. In oktober geven we hier extra aandacht aan. Probeer het uit

Oktober 2017

Nieuwe design agenda (iOS)

De agenda update van augustus komt ook naar iOS: meer overzicht en meer rust.

September 2017

Gespreksplanner is verbeterd!

De planners kun je samen met je Duo-collega's beheren. De gespreksplanner doorloop je nog soepeler en toont concept-versies voor verzending.

Augustus 2017

Mooi jasje voor de agenda

Benodigde acties en statussen zie je in een parro-fluitje van een cent. De agenda is overzichtelijker en rustiger. beschikbaar: android en web

Augustus 2017

Heerlijk zen!

We maken Parro meer zen door slimmer om te gaan met notificaties. Zo zorgt Parro ervoor dat je telefoon rustig blijft als er meerdere meldingen na elkaar binnen komen.

Augustus 2017

Overgang schooljaar

Kinderen en hun ouders rollen binnenkort met één druk op de knop het nieuwe schooljaar in!

Juli 2017

Onderzoek Gespreksplanner

Samen met gebruikers gaan we kijken hoe we de Parro Gespreksplanner verder kunnen verbeteren. Parro's kernwaarden staan hierbij centraal: eenvoud en gemak.

Juli 2017

Filmpjes

Voortaan kunnen ouders hun kind in actie zien! Zo kun je als leerkracht de ouders makkelijker en rijker laten ervaren wat er zich in het klaslokaal afspeelt.

Juni 2017

Verbeteringen

Druk bezig geweest de resultaten van het onderzoek verder uit te werken! In de apps hebben we daarom vooral kleine verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je bijvoorbeeld notificaties bij groepen en gesprekken instellen en heb je voortaan een gelezenteller bij chatberichten.

Mei 2017

Parro-onderzoek

Wij vroegen onszelf af 'Hoe kunnen we met Parro ouders, leerkracht en kind beter met elkaar verbinden?' en gingen daarom het gesprek aan met leerkrachten en ouders.

Benieuwd naar de resultaten? Deze hebben we samengevat in een mooie infographic.

Maart-April 2017

Foto's bij gesprekken

Foto's delen wordt nog persoonlijker! In gesprekken kun je foto's en andere bestanden uitwisselen met één of enkele ouders.

April 2017

Gespreksplanner

Plan als leerkracht gesprekken in m.b.v. tijdsloten waarop ouders zich kunnen inschrijven. Je kunt precies inzien wie zich heeft ingeschreven en wie nog niet.

Maart 2017

Wissel van account

Ben je ouder én leerkracht? Je kan nu met beide accounts tegelijk inloggen en eenvoudig wisselen, zonder opnieuw je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Dit kan ook met meerdere leerkracht-accounts.

Januari 2017

Bovenschools inloggen

Ben je werkzaam bij meerdere scholen en log je in bij ParnasSys met één account? Dan kun je vanaf nu wisselen tussen de scholen, zonder opnieuw je gebruikersnaam of wachtwoord in te vullen.

Januari 2017

Werk & Privé

Laat Parro je helpen om buiten het werk niet afgeleid te worden met allerlei notificaties.

December 2016

ParnasSys Ouderportaal koppeling

Parro stuurt ouders pushberichten als er iets is aangepast op het ouderportaal. Zo weet je zeker dat elke ouder op de hoogte is en verloopt de informatievoorziening via één kanaal.

December 2016

Communicatie tussen ouders onderling

Als ouder kan je makkelijk in contact komen met een andere ouder van de groep van je kind door een gesprek te starten.

November 2016

Activiteiten organiseren

Organiseer je een sportdag, schoolreisje, sponsorloop of gesprekken? Regel met Parro moeiteloos de vrijwilligers, materialen of donateurs! De app plant het automatisch voor jou in.

Oktober 2016

Activiteiten plannen

Organiseer je een activiteit zoals een sportdag, schoolreisje of een feestdag? Parro plaatst het direct in de agenda van de ontvangers die de uitnodiging accepteren. Ook heb je een overzicht van wie er geweigerd heeft of het nog niet weet.

September 2016

Bijlagen

Naast een mededeling met foto's kan je een mededeling met een bijlage versturen. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief of de groepsindelingen van het nieuwe schooljaar.

September 2016

Webapp voor leerkrachten

Naast de native iOS en Android app is Parro ook in website vorm voor leerkrachten. Parro is daarmee ook toegankelijk voor leerkrachten vanachter de PC of Windows Phone.

September 2016

Communicatie met meerdere personen tegelijk

Start als leerkracht groepsgesprekken. Bijvoorbeeld een gesprek samen met je duo-partner en enkele ouders van je groep. Of met alleen de collega's van je werkgroep. Alle combinaties zijn mogelijk!

Juni 2016

De ontvangers van je mededelingen zien en berichten

Zie niet alleen het aantal, maar ook wie je mededeling (niet) gelezen heeft. Volg dit naadloos op met starten van een één-op-één gesprek.

Juni 2016

Eén-op-één communicatie tussen leerkrachten

Overleg met je mede leerkrachten en stem de samenwerking af met je duo-partner. Alle communicatie is nu eenvoudig in één vertrouwde app.

Juni 2016

Eén-op-één communicatie tussen leerkracht en ouder

Persoonlijk en direct contact tussen leerkracht en ouders. Informeer bij ziekte of vraag om de voortgang; de mogelijkheden zijn legio! Met Parro behoudt de leerkracht altijd de controle over het gesprek.

Mei 2016

Voeg foto’s toe aan je mededelingen

Een fantastische en leuke manier om de ouders direct te betrekken! Gebruik als leerkracht met Parro moeiteloos en snel de kracht van foto’s. Laat ouders de sfeer en het plezier proeven van hun kind.

April 2016

Mededeling plannen

Zet een mededeling klaar om het op een bepaalde dag en tijdstip door het systeem te laten versturen. Reuzehandig voor als je ouders wil informeren op het moment dat je zelf voor de klas staat.

Maart 2016

Herinnering sturen

Is je bericht door een aantal ouders niet gelezen of wil je nog eens onder de aandacht brengen dat er morgen een bijzondere voorstelling is op het schoolplein? Met een druk op de knop ontvangen alle ouders opnieuw een pushbericht.

Maart 2016

Webapp voor ouders

Naast de native Android en iOS app is Parro in website vorm beschikbaar voor ouders. Parro is daarmee ook direct toegankelijk voor ouders vanachter de PC of Windows Phone.

Maart 2016

Parro gelanceerd met mededelingen!

Ons prille begin met het moderne Parro. Mededelingen stellen leerkrachten in staat om ouders moeiteloos, veilig en vlot op de hoogte te houden van de (dagelijkse) ontwikkelingen van hun kind. Briefjes en nieuwsbrieven behoren (grotendeels) tot de verleden tijd!

Februari 2016
Sluiten