Met minstens 15 jaar aan ervaring in het verbeteren van informatievoorzieningen op meer dan driekwart van de basisscholen van Nederland, weten wij hoe complex en veranderlijk het onderwijs is. Samen met deze basisscholen bewegen wij mee in de dynamiek van overheid, onderwijs en maatschappij. Dit doen wij door continu te luisteren naar de leerkrachten en schoolbesturen. Daarom is het nu écht tijd om het anders te doen:

Het is tijd voor de leerkracht!

Onderwijs is topprestaties leveren

Wij begrijpen dat leerkrachten een topprestatie leveren. Niet alleen moeten zij maatwerk bieden en alle handelingen vastleggen die van belang zijn voor de ontwikkeling van de leerling. Ook laten zij elke leerling schitteren, zodat hij zijn talenten ontdekt, met plezier naar school gaat en zijn dromen kan najagen. Dit vergt inzicht in elke leerling.

Inzicht & overzicht

Als leerkracht heb je continu inzicht nodig om in te spelen op het individuele leer- en ontwikkelproces van de leerling. Inzicht in resultaten, in vaardigheden én in sociaal-emotionele ontwikkeling. Niet het eindresultaat, maar de hele reis die de leerling aflegt is daarbij belangrijk. Daarom zorgen wij bij ParnasSys dat leerkrachten snel en eenvoudig inzicht én overzicht krijgen door gebruik te maken van slimme digitale tools.

Ons doel is om leerkrachten te ondersteunen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: in lesgeven. Wij zorgen dat administratieve lasten worden verlicht, zodat er meer aandacht is voor de leerlingen. Want uiteindelijk draait het toch om hen.

Ik wil anders volgen

Ik wil anders volgen

Zet de ontwikkeling van de leerling centraal door je te richten op zijn talenten, valkuilen en leer- en werktempo. Wij geloven in persoonlijke groei van elk kind, de deskundigheid van de leerkracht en leerlingen betrekken in hun leerproces.

Ik wil anders communiceren

Ik wil anders communiceren

Een goede samenwerking tussen ouder, leerling en leerkracht zorgt voor een optimale ontwikkeling van het kind. Communiceer op een transparante en eenvoudige manier met ouders, zodat zij zich betrokken voelen en jij de regie behoudt.

Ik wil anders sturen

Ik wil anders sturen

Bewaak en verbeter de kwaliteitszorg door onderwijsdata overzichtelijk te analyseren, zowel op bestuurs- als op schoolniveau. Ga samen met je team concreet aan de slag en zorg dat de schoolkwaliteit voldoet aan je eigen ambities en aan die van de inspectie.

Ik wil anders werken

Ik wil anders werken

Administratieve taken kunnen vaak slimmer en effectiever uitgevoerd worden, zodat je meer aandacht kan geven aan je leerlingen, je sneller overzicht krijgt en informatie veilig en makkelijk deelt met andere partijen.

Ik wil anders lesgeven

Ik wil anders lesgeven

Iedere leerling heeft eigen talenten en leerbehoeften. Met digitaal leren zorg je dat elke leerling de aandacht krijgt die hij verdient. Zorg voor interactief onderwijs op maat door adaptief leren en maak nakijkwerk verleden tijd.

Neem contact met ons op

Producten

Heb je vragen over de aanschaf van ParnasSys of een uitbreiding? Bel dan naar telefoonnummer verkoop:

0570 572 290

Mail
relatiebeheer@parnassys.nl
Adres
Singel 9, 7411 HV Deventer

Stuur een bericht

Academie

Wil je meer uit ParnasSys en modules halen middels scholingen en begeleiding op maat? Bel dan naar de ParnasSys Academie:

0182 540 385

Mail
info@parnassys-academie.nl
Adres
Burgemeester Jamessingel 2, 2803 PD Gouda

Stuur een bericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang updates over nieuwe features, producten en handige tips.